Giriş Kayıt
Wilfrid Hyde-White

Wilfrid Hyde-White


Oyuncu

Wilfrid Hyde White, 12 Mayıs 1903 Bourton-on-the-Water, Gloucestershire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Benim Tatlı Meleğim (1964), The Browning Version (1951), In Search of the Castaways (1962), North West Frontier (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Wilfrid Hyde White
Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1903
Doğum Yeri: Bourton-on-the-Water, Gloucestershire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Wilfred Hyde-White | Hyde White | Wilfred Hyde Whi
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 80 Komedi Oyuncu 5.2 989
1982 79 Komedi Oyuncu 5.8 13,888

Tarzan
1981 78 Macera Oyuncu 3.4 5,933
1980 77 Komedi Oyuncu 5.4 1,123

Esin Perileri
1980 77 Fantastik Oyuncu 5.3 14,426
1980 77 Komedi Oyuncu 5.2 2,389

25. Yüzyıl
1979 Macera Oyuncu 6.9 9,593
1978 75 Komedi Oyuncu 5.6 1,525
1978 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 10,040
1976 Komedi Oyuncu 6.9 7,830

Komiser Kolombo
1971 Suç Oyuncu 8.3 36,450
1970 67 Suç Oyuncu 6.1 811
1970 67 Macera Oyuncu 4.7 454
1970 Dram Oyuncu 5.5 260
1969 66 Komedi Oyuncu 5.3 389

Para Babası
1969 66 Komedi Oyuncu 5.8 3,644
1969 Dram Oyuncu 7.0 204
1969 Korku Oyuncu 6.5 365

Sağında Silah Solunda Kadın
1968 65 Aksiyon Oyuncu 6.4 428
1967 64 Aksiyon Oyuncu 3.5 1,152
1966 63 Korku Oyuncu 6.0 1,215

Marakeşteki Ajan
1966 63 Komedi Oyuncu 5.6 817
1965 62 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,107
1965 62 Suç Oyuncu 6.6 4,927
1965 62 Komedi Oyuncu 5.0 721

Benim Tatlı Meleğim
1964 61 Dram Oyuncu 7.8 96,886
1962 59 Komedi Oyuncu 6.2 666
1962 59 Macera Oyuncu 6.5 3,254
1962 Komedi Oyuncu 8.3 313
1961 58 Komedi Oyuncu 5.5 266
1961 58 Komedi Oyuncu 5.8 512
1961 Dram Oyuncu 7.1 589
1961 58 Dram Oyuncu 6.6 1,050
1961 58 Macera Oyuncu 6.4 809

Sevimli Dolandırıcı
1960 57 Komedi Oyuncu 6.8 2,415

Gel Sevişelim
1960 57 Komedi Oyuncu 6.4 7,614
1959 56 Dram Oyuncu 7.1 1,393
1959 56 Macera Oyuncu 7.1 2,768
1959 56 Komedi Oyuncu 6.2 2,916
1958 55 Komedi Oyuncu 6.1 336
1957 54 Suç Oyuncu 6.1 109
1957 54 Suç Oyuncu 6.6 667
1957 54 Aksiyon Oyuncu 5.7 627
1956 53 Komedi Oyuncu 5.7 48

Sahte milyoner
1954 51 Komedi Oyuncu 6.8 3,893
1954 51 Dram Oyuncu 6.1 1,217
1954 51 Dram Oyuncu 6.4 166
1953 50 Biyografi Oyuncu 6.9 241
1952 49 Komedi Oyuncu 6.3 143
1952 49 Komedi Oyuncu 7.1 1,621
1952 49 Suç Oyuncu 6.8 517
1951 48 Dram Oyuncu 6.9 1,155

Tehlikeli Uçuş
1951 48 Dram Oyuncu 7.1 3,971
1951 48 Dram Oyuncu 8.1 5,078
1950 47 Aksiyon Oyuncu 5.9 592
1950 47 Dram Oyuncu 7.1 848
1950 47 Dram Oyuncu 6.9 882
1950 47 Komedi Oyuncu 7.4 1,914
1950 47 Macera Oyuncu 6.3 644
1949 46 Dram Oyuncu 6.1 999
1949 46 Gizem Oyuncu 5.8 925

Üçüncü Adam
1949 46 Kara Film Oyuncu 8.1 173,492
1949 46 Oyuncu 5.3 207
1949 46 Dram Oyuncu 6.4 522
1949 46 Dram Oyuncu 7.3 2,732
1948 45 Dram Oyuncu 7.6 1,628
1946 43 Suç Oyuncu 6.3 304
1946 43 Suç Oyuncu 6.8 668
1943 40 Komedi Oyuncu 6.2 515
1941 38 Komedi Oyuncu 6.3 218
1939 36 Dram Oyuncu 6.7 203
1939 36 Dram Oyuncu 5.3 44
1937 34 Macera Oyuncu 6.4 814
1937 34 Aksiyon Oyuncu 5.8 399
1936 33 Biyografi Oyuncu 7.1 1,873
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023