Giriş Kayıt
Yvonne van den Hurk

Yvonne van den Hurk (64)


Oyuncu

Yvonne van den Hurk, 31 Temmuz 1959 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Hollanda doğumlu oyuncu.

"Unit 13" (1996) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Temmuz 1959
Doğum Yeri: 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Hollanda
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu 7.4 10
2010 Dram Oyuncu 7.2 207
2005 Dram Oyuncu 7.4 118
1995 36 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,339
1995 Dram Oyuncu 8.1 110
1990 Dram Oyuncu 6.5 133
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film