Giriş Kayıt
Noah Huntley

Noah Huntley (48)


Oyuncu

Noah Cornelius Marmaduke Huntley, 07 Eylül 1974 West Sussex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Pandora (2019), Harry & Meghan: Becoming Royal (2019), Ölüm Kapanı (2008), (2002) 28 Gün Sonra (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Noah Cornelius Marmaduke Huntley
Doğum Tarihi: 07 Eylül 1974
Doğum Yeri: West Sussex, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Oyuncu    
2019 Aksiyon Oyuncu 4.0 2,452
2019 Romantik Oyuncu 3.7 1,036
2018 44 Dram Oyuncu 6.6 8,874
2017 43 Dram Oyuncu 4.1 125

Seni Şimdiden Özledim
2015 41 Komedi Oyuncu 6.8 19,207
2015 Kısa Metraj Oyuncu 5.3 45
2015 Dram Oyuncu 7.4 13,454

Dracula: Başlangıç
2014 40 Aksiyon Oyuncu 6.2 198,752
2013 39 Oyuncu 6.6 1,739

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 38 Aksiyon Oyuncu 6.1 292,663

Gökten Bir Uydu Düştü
2011 37 Komedi Oyuncu 6.4 2,054

Kafadar Prensler
2011 37 Macera Oyuncu 5.5 102,086
2011 37 Kısa Metraj Oyuncu    

Ölüm Kapanı
2008 34 Fantastik Oyuncu 4.4 6,911
2008 Dram Oyuncu 6.6 473

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 31 Macera Oyuncu 6.9 404,659

28 Gün Sonra
2002 28 Korku Oyuncu 7.5 419,331
2001 27 Gerilim Oyuncu 3.9 2,873

Avalon'un Sisleri
2001 27 Dram Oyuncu 6.8 10,132
1999 25 Macera Oyuncu 6.6 817
1999 Dram Oyuncu 5.8 2,217

Ufuk Faciası
1997 23 Korku Oyuncu 6.6 184,489
1997 Suç Oyuncu 7.9 34,651
1993 Komedi Oyuncu 7.7 2,701
1972 Dram Oyuncu 4.8 3,304
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023