Giriş Kayıt
Todd Hughes

Todd Hughes (60)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Todd Hughes, 13 Ağustos 1963 Salt Lake City, Utah, ABD doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu.

Çok Sert Vurdu (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1963
Doğum Yeri: Salt Lake City, Utah, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 56 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
7.2 288
2017 54 Dram Yapımcı 6.6 542
2014 51 Komedi 4.8 573

Kim Korkar Vajina Wolf'tan?
2013 50 Oyuncu 5.3 232

237 Nolu Oda
2012 49 Belgesel Yapımcı 6.2 23,158

Işık Açık Kalsın
2012 49 Dram 6.4 6,151
2012 49 Kısa Metraj Yapımcı 6.3 216

Çok Sert Vurdu
2011 48 Belgesel Senarist
Yapımcı
6.8 737
2006 Dram Senarist 6.1 306
2004 41 Komedi 5.8 6,399
1993 30 Dram 6.5 2,157
1993 30 Komedi Sanat Bölümü 5.7 365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film