Giriş Kayıt
Geoffrey Hughes

Geoffrey Hughes (80)


Oyuncu

Geoffrey Hughes, 02 Şubat 1944 Wallasey, Cheshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Keeping Up Appearances (1990), Yellow Submarine (1968), (1998) The Royle Family (1998), (1971) Şeytan'ın Çocukları (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1944
Doğum Yeri: Wallasey, Cheshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Dr. Geoff Hughes | Geoff Hughes
Burcu: Kova
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 64 Korku Oyuncu 4.8 386
2007 Dram Oyuncu 8.2 92,902
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,378
1998 Komedi Oyuncu 8.2 9,060
1990 Komedi Oyuncu 7.9 17,822
1980 36 Biyografi Oyuncu 6.5 833
1973 29 Komedi Oyuncu 4.7 314
1971 27 Komedi Oyuncu 6.2 3,545
1971 27 Suç Oyuncu 6.1 542

Şeytan'ın Çocukları
1971 27 Korku Oyuncu 6.4 7,467
1969 25 Komedi Oyuncu 6.1 475
1968 24 Komedi Oyuncu 6.1 518
1968 24 Animasyon Oyuncu 7.4 27,990
1968 24 Dram Oyuncu 6.7 317
1967 23 Komedi Oyuncu 5.9 622
1963 Macera Oyuncu 8.4 39,467
1960 Dram Oyuncu 5.6 6,006
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024