Giriş Kayıt
Ralf Huettner

Ralf Huettner (69)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Ralf Huettner, 29 Kasım 1954 Munich, Bavaria, Almanya doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı.

Vincent Deniz İstiyor (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Kasım 1954
Doğum Yeri: Munich, Bavaria, Almanya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Yönetmen 5.4 53
2017 63 Macera Yönetmen 5.6 156
2016 62 Macera Yönetmen 5.5 304
2014 60 Dram Yönetmen 5.5 176
2012 58 Komedi Yönetmen
Senarist
6.2 670

Vincent Deniz İstiyor
2010 56 Dram Yönetmen 7.0 6,009
2008 54 Aksiyon Yönetmen 5.3 430
2003 Suç Yönetmen
Senarist
6.7 156
1993 39 Komedi Yönetmen 6.6 2,554
1992 38 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.1 124
1992 38 Komedi Senarist
Yönetmen
6.5 126
1988 34 Gizem Senarist
Yönetmen
6.5 159
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film