Giriş Kayıt
Michael Huddleston

Michael Huddleston (70)


Oyuncu

Roanoke, Virginia, USA, 15 Kasım 1952 Roanoke, Virginia, ABD doğumlu oyuncu.

Four Friends (1981), Bad Channels (1992), Kırmızılı Kadın (1984), Baş Belaları (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Roanoke, Virginia, USA
Doğum Tarihi: 15 Kasım 1952
Doğum Yeri: Roanoke, Virginia, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Aksiyon 3.5 1,970
2002 50 Aksiyon 5.7 1,035
2001 49 Gerilim 5.3 738

Vampirler
1998 46 Aksiyon Oyuncu 6.1 60,666
1994 42 Aksiyon Oyuncu 6.0 853

Baş Belaları
1994 42 Komedi Oyuncu 6.0 4,248
1994 42 Aksiyon Oyuncu 6.7 52,270
1992 Komedi Oyuncu 5.1 1,304
1992 Komedi Oyuncu 6.1 621
1985 33 Komedi Oyuncu 4.9 63

Kırmızılı Kadın
1984 32 Komedi Oyuncu 5.9 16,113
1981 29 Komedi Oyuncu 7.0 1,923
1977 25 Dram Oyuncu 6.7 91
1977 25 Komedi Oyuncu 5.7 2,119
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023