Giriş Kayıt
Martin Huber

Martin Huber


Oyuncu

Martin Huber, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Martin Hubert
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu 5.5 1,331

Vahşi Zarafet
2007 Dram Oyuncu 5.8 10,182
2000 Fantastik Oyuncu 7.3 45
1998 Dram Oyuncu 4.7 202

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.1 2,125
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019