Giriş Kayıt
Shemp Howard

Shemp Howard


Oyuncu

Samuel Horwitz, 11 Mart 1895 Brooklyn [bugünkü in New York City], New York, ABD doğumlu oyuncu.

Brideless Groom (1947), Pittsburgh (1942), The Strange Case of Doctor Rx (1942), (1940) The Bank Dick (1940) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Samuel Horwitz
Doğum Tarihi: 11 Mart 1895
Doğum Yeri: Brooklyn [bugünkü in New York City], New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Shemp | Shemp Howard and His Stooges | The Three S
Takma İsmi: The Forgotten Stooge
Burcu: Balık
Boyu: 1.7 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 60 Komedi Oyuncu 7.2 265
1952 57 Komedi Oyuncu 7.3 301

Neşeli Serseriler
1951 56 Komedi Oyuncu 7.1 338
1950 55 Komedi Oyuncu 7.4 370
1949 54 Komedi Oyuncu 7.3 426
1949 54 Komedi Oyuncu 6.0 3,862
1948 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 465
1947 52 Komedi Oyuncu 7.2 1,165
1946 51 Komedi Oyuncu 6.1 24
1943 48 Komedi Oyuncu 6.6 974

Arap Geceleri
1942 47 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,533
1942 47 Dram Oyuncu 6.4 1,360
1942 47 Korku Oyuncu 5.3 510
1941 46 Komedi Oyuncu 7.4 3,238
1941 46 Macera Oyuncu 7.3 3,896
1941 46 Komedi Oyuncu 6.7 3,098
1941 46 Komedi Oyuncu 6.0 523
1941 46 Komedi Oyuncu 6.5 1,220
1941 46 Komedi Oyuncu 7.0 4,536
1940 45 Komedi Oyuncu 6.0 3,039
1940 45 Komedi Oyuncu 6.9 1,295
1940 45 Komedi Oyuncu 7.1 7,506
1939 44 Komedi Oyuncu 7.4 7,708
1937 42 Suç Oyuncu 7.2 3,724
1933 38 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 65
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023