Giriş Kayıt
Bryce Dallas Howard

Bryce Dallas Howard


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Bryce Dallas Howard, oyuncu, yönetmen, yapımcı.

2006 yılının Haziran ayında Seth Gabel ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Jurassic Park 4 (2015), Duyguların Rengi (2011), Şansa Bak (2011), Jurassic World: Yıkılmış Krallık (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bryce Howard
Takma İsmi: Bry
8.9 (70 Oy)
  • Currently 177.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Argylle: Gizli Casus
2024 Aksiyon Oyuncu 5.7 50,031
2022 Animasyon Oyuncu 8.7 3,232

Jurassic World: Hâkimiyet
2022 Aksiyon Oyuncu 5.6 204,448
2021 Komedi Oyuncu 5.4 21
2021 Aksiyon Yönetmen 7.6 76,936
2020 Belgesel Oyuncu 8.4 2,999
2019 Aksiyon Yönetmen 8.7 586,229
2019 Belgesel Oyuncu 8.1 1,709
2019 Biyografi Oyuncu 7.3 194,415

Sadık Dostum
2019 Macera Oyuncu 6.7 20,088

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Oyuncu 6.1 343,571

Altın
2016 Macera Oyuncu 6.7 69,210

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Oyuncu 6.7 61,648
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,005

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 679,056
2015 Komedi Oyuncu 5.6 10,961
2014 Belgesel Oyuncu 8.0 204
2014 Oyuncu 8.1 1,227
2013 Dram Yönetmen 6.8 1,939

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Oyuncu 5.5 262,749
2011 Dram Oyuncu 8.7 639,349

Şansa Bak
2011 Komedi Oyuncu 7.6 342,834

Duyguların Rengi
2011 Dram Oyuncu 8.1 492,401
2011 Oyuncu 5.3 447

Senin İçin
2011 Dram Yapımcı 6.7 18,402
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,981
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,369

Öteki Dünya
2010 Dram Oyuncu 6.5 95,462

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Oyuncu 5.1 260,682

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Oyuncu 6.5 377,157
2008 Komedi Oyuncu 6.3 8,255

Kayıp Elmas
2008 Dram Oyuncu 5.8 2,822
2008 Reality-TV Oyuncu 5.8 66

Herkesin Kendi Sineması
2007 Komedi Oyuncu 6.8 5,452

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Oyuncu 6.3 636,830
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,758

Sudaki Kız
2006 Fantastik Oyuncu 5.5 103,704

Size Nasıl Geliyorsa
2006 Dram Oyuncu 6.1 3,726
2005 Dram Oyuncu 7.2 25,170
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 445

Köy
2004 Dram Oyuncu 6.6 277,555

Aşkın Kitabı
2004 Komedi Oyuncu 5.4 1,805
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,587
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,416

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Oyuncu 8.2 986,242
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 255

Grinç
2000 Komedi Oyuncu 6.3 291,384
1998 News Oyuncu 3.0 2,407
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,432
1996 News Oyuncu 3.2 920
1995 Macera Oyuncu 7.7 315,365
1994 News Oyuncu 3.2 957
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,923
1991 News Oyuncu 7.0 335

Çılgın Aile
1989 Komedi Oyuncu 7.1 54,831
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,306
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 806
1981 News Oyuncu 3.6 2,764
1952 News Oyuncu 4.6 2,455
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024