Giriş Kayıt
Bert Howard

Bert Howard (80)


Oyuncu

Bert Howard, 07 Ağustos 1878 Salmon Falls, New Hampshire, ABD doğumlu oyuncu.

Şahane Hayat (1946) yapımıyla biliniyor.

Bert Howard, 27 Ekim 1958 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1878
Ölüm Tarihi: 27 Ekim 1958
Doğum Yeri: Salmon Falls, New Hampshire, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatın Kaynağı
1949 71 Dram Oyuncu 7.1 8,612

Centilmenlik Anlaşması
1947 69 Dram Oyuncu 7.3 13,516
1947 69 Komedi Oyuncu 7.7 2,907

Şahane Hayat
1946 68 Dram Oyuncu 8.6 361,348
1938 60 Komedi Oyuncu 6.1 524
1935 57 Suç Oyuncu 7.0 1,491
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019