Giriş Kayıt
Danny Huston

Danny Huston (60)


Oyuncu, Yönetmen

Daniel Sallis Huston, 14 Mayıs 1962 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu, yönetmen.

1989 yılının Eylül ayında Virginia Madsen ile evlendi.

X-Men Başlangıç: Wolverine (2009), 21 Gram (2003), 23 Numara (2007), 30 Gün Gece (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Daniel Sallis Huston
Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1962
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Danny Houston
Burcu: Boğa
Boyu: 1.87 m
5.9 (7 Oy)
  • Currently 117.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Korku Oyuncu 5.4 261
2022 60 Suç Oyuncu 5.4 3,821
2021 Dram Oyuncu 7.7 6,122

Kod Adı: Angel
2019 57 Aksiyon Oyuncu 6.4 101,726
2019 57 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,054
2019 57 Macera Oyuncu 4.8 35,191

Laurel ile Hardy
2018 56 Biyografi Oyuncu 7.2 38,345
2018 56 Komedi Oyuncu 6.7 34,133
2018 56 Belgesel Oyuncu 7.2 243
2018 56 Belgesel Oyuncu 7.4 5,229
2018 Dram Oyuncu 8.7 169,272
2018 Dram Oyuncu 8.8 164,612

Oyun Gecesi
2018 56 Aksiyon Oyuncu 6.9 240,950
2017 55 Dram Yönetmen
Oyuncu
5.7 222

Yenilik
2017 55 Dram Oyuncu 6.3 17,470
2017 55 Aksiyon Oyuncu 7.4 669,035

Tek Gördüğüm Sensin
2016 54 Dram Oyuncu 5.4 12,483
2016 Suç Oyuncu 6.6 9,168
2015 53 Korku Oyuncu 5.1 2,882

Basınç
2015 53 Dram Oyuncu 5.6 5,637
2014 52 Dram Oyuncu 7.2 1,770

Büyük Gözler
2014 52 Biyografi Oyuncu 7.0 95,590
2013 51 Biyografi Oyuncu 6.8 5,419

Son Şans
2013 51 Animasyon Oyuncu 6.4 19,161
2013 Dram Oyuncu 7.9 37,265

Adalet Birliği: Flash Noktası Paradoksu
2013 51 Animasyon Oyuncu 8.1 54,507

Suç Ortağı
2012 50 Aksiyon Oyuncu 5.5 45,596
2012 50 Biyografi Oyuncu 6.8 77,155
2012 Suç Oyuncu 7.6 12,932
2012 50 Komedi Oyuncu 4.7 399
2012 50 Dram Oyuncu 5.8 200

Titanların Öfkesi
2012 50 Aksiyon Oyuncu 5.7 191,565

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.0 325,148
2011 49 Dram Oyuncu 5.4 283

Paris'te Çılgın Macera
2011 49 Animasyon Oyuncu 6.7 21,700
2010 48 Komedi Oyuncu 5.0 297

Kadının Fendi
2010 48 Biyografi Oyuncu 7.1 15,678

Savaşçının Yolu
2010 48 Aksiyon Oyuncu 6.2 26,719

Suikast
2010 48 Suç Oyuncu 6.9 29,315
2010 48 Aksiyon Oyuncu 6.6 273,852

Doktor Ölüm
2010 48 Biyografi Oyuncu 7.6 29,361

Titanların Savaşı
2010 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 285,960

İntikam Peşinde
2010 48 Suç Oyuncu 6.6 96,063
2009 47 Komedi Oyuncu 5.1 4,035

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 47 Aksiyon Oyuncu 6.5 512,507

Dost Kazığı
2008 46 Biyografi Oyuncu 6.4 70,134
2008 46 Dram Oyuncu 5.6 381
2008 Biyografi Oyuncu 8.5 34,265

30 Gün Gece
2007 45 Korku Oyuncu 6.6 181,209

Krallık
2007 45 Aksiyon Oyuncu 7.0 127,410

23 Numara
2007 45 Gizem Oyuncu 6.4 206,208
2007 45 Komedi Oyuncu 5.1 1,243

Son Umut
2006 44 Dram Oyuncu 7.9 508,007
2006 44 Gizem Oyuncu 5.4 863
2006 44 Dram Oyuncu 5.5 343
2006 44 Biyografi Oyuncu 6.5 114,591
2006 Gerilim Oyuncu 5.7 1,675

Arka Bahçe
2005 43 Dram Oyuncu 7.4 144,084

Kanlı Teklif
2005 43 Suç Oyuncu 7.3 53,596

Venedik Taciri
2004 42 Dram 7.0 37,220

Gümüş Şehir
2004 42 Komedi Oyuncu 6.0 4,124

Göklerin Hakimi
2004 42 Biyografi Oyuncu 7.5 368,683

Doğum
2004 42 Dram Oyuncu 6.2 37,687

21 Gram
2003 41 Suç Oyuncu 7.6 240,369
2000 38 Dram Oyuncu 6.5 1,410
2000 38 Dram Oyuncu 6.1 6,933
1998 36 Komedi Oyuncu 5.2 1,838
1998 36 Komedi Oyuncu 4.7 219
1997 35 Dram Oyuncu 6.3 6,020

Elveda Las Vegas
1995 33 Dram Oyuncu 7.5 127,916
1995 33 Gerilim Yönetmen 4.8 830
1988 26 Komedi Yönetmen 5.9 1,541

Volkanın Altında
1984 22 Dram Çeşitli 6.9 5,886
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023