Giriş Kayıt
Catherine Hosmalin

Catherine Hosmalin


Oyuncu

Catherine Hosmalin, oyuncu.

Bana Kendinden Bahset (2012), Mince alors! (2012), Maison close (2010), Case départ (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 6.5 33
2022 Komedi Oyuncu 4.7 266
2021 Komedi Oyuncu    
2020 Suç Oyuncu 6.7 194
2018 Komedi Oyuncu 6.8 929
2018 Oyuncu 5.1 431
2018 Suç Oyuncu 6.6 496
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 6
2016 Oyuncu 4.9 228
2016 Komedi Oyuncu 6.1 2,647
2015 Komedi Oyuncu 5.3 196
2015 Komedi Oyuncu 5.1 466
2015 Komedi Oyuncu 5.5 512

Fransız Kadınları
2014 Komedi 5.3 2,336
2013 Komedi Oyuncu 3.8 329
2012 Komedi Oyuncu 5.4 1,012

Bana Kendinden Bahset
2012 Oyuncu 6.3 874
2011 Komedi Oyuncu 5.8 3,163
2011 Komedi Oyuncu 5.6 419

1942 Yazı
2010 Dram Oyuncu 7.0 9,353

Mamut
2010 Komedi Oyuncu 6.1 3,817
2010 Dram Oyuncu 6.5 573
2009 Komedi Oyuncu 5.1 249
2009 Komedi Oyuncu 6.4 1,707

Seni O Kadar Çok Sevdim ki...
2008 Dram Oyuncu 7.6 20,705
2008 Komedi Oyuncu 6.5 2,592
2008 Komedi Oyuncu 5.5 185
2007 Komedi Oyuncu 5.5 126

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Oyuncu 6.4 133,924
2007 Komedi Oyuncu 8.1 276
2006 Dram Oyuncu 6.9 22
2006 Komedi Oyuncu 3.5 330
2006 Komedi Oyuncu 6.8 4,622
2006 Komedi Oyuncu 6.8 5,606
2006 Komedi Oyuncu 5.5 207
2005 Komedi Oyuncu 7.7 111
2005 Komedi Oyuncu 5.6 2,147
2005 Komedi Oyuncu 6.0 1,230
2003 Komedi Oyuncu 6.0 668
2003 Komedi Oyuncu 6.1 1,497

Gönül Çelen
2003 Komedi Oyuncu 4.7 2,441
2001 Komedi Oyuncu 5.6 970
2000 Suç Oyuncu 6.3 744
2000 Komedi Oyuncu 6.4 68
1999 Komedi Oyuncu 6.3 4,396
1998 Suç Oyuncu 7.1 79
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024