Giriş Kayıt
Lajos Ottó Horváth

Lajos Ottó Horváth


Oyuncu

Lajos Ottó Horváth, oyuncu.

Üvegtigris 3. (2010), Szép napok (2002), Üvegtigris (2001), Viharsarok (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 7.5 215
2022 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,492
2014 Dram Oyuncu 6.8 4,657
2010 Komedi Oyuncu 6.4 3,554
2009 Dram Oyuncu 7.3 29
2006 Komedi Oyuncu 6.8 4,335
2002 Dram Oyuncu 5.3 685
2001 Komedi Oyuncu 7.7 7,281
2000 Komedi Oyuncu 5.9 587
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024