Giriş Kayıt
John Hopkins

John Hopkins (67)


Senarist

John Hopkins, 27 Ocak 1931 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist.

007 James Bond: Yıldırım Harekatı (1965), Şüphe Peşinde (1972), Murder by Decree (1979), Köstebeğin Dönüşü (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

John Hopkins, 23 Temmuz 1998 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1931
Ölüm Tarihi: 23 Temmuz 1998
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: John R. Hopkins
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 64 Dram Senarist 7.8 978
1985 54 Aksiyon Senarist 5.7 3,753

Köstebeğin Dönüşü
1982 Dram Senarist 8.5 4,695
1979 48 Suç Senarist 6.8 6,521
1973 42 Dram Senarist 5.1 429

Şüphe Peşinde
1972 41 Suç Senarist 6.9 7,880
1969 38 Komedi Senarist 6.1 473

007 James Bond: Yıldırım Harekatı
1965 34 Aksiyon Senarist 6.9 126,342
1964 Dram Senarist 7.4 45
1960 Dram Senarist 9.2 16
1950 Dram Senarist 7.8 177
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024