Giriş Kayıt
Hans Holzbecher

Hans Holzbecher (60)


Oyuncu

Hans Holzbecher, 08 Aralık 1958 Übach-Palenberg, Almanya doğumlu oyuncu.

Munich Mambo (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Aralık 1958
Doğum Yeri: Übach-Palenberg, Almanya
Burcu: Yay
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Oyuncu 7.8 21
2011 Aksiyon Oyuncu 6.8 14
2006 Suç Oyuncu 6.5 64
2003 Suç Oyuncu 5.4 122

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.3 4,548
1995 Dram Oyuncu 5.4 576
1994 Dram Oyuncu 2.7 285
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,338) Mindhunter (1,725) The 100 (1,662) La casa de papel (1,519) Preacher (1,456) Legion (1,453) The Terror (1,399) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,086) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019