Giriş Kayıt
Ingrid Holzapfel

Ingrid Holzapfel


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Ingrid Holzapfel, yapım yöneticisi, yapımcı.

Duvara Karşı (2004), Kapı (2009), Kebab Connection (2004), Kısa Ve Acısız (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 536

İnancın Tuzağı
2016 Dram Yapımcı 7.0 13,047
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 404
2014 Suç Yapımcı 7.0 52
2013 Macera Yapım Yöneticisi 6.0 127

Ev Tatili
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 868

Kapı
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 4,723
2009 Macera Yapım Yöneticisi 5.4 391

Kızıl Zora
2008 Macera Yapım Yöneticisi 5.4 227
2006 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 956
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 4,737

Duvara Karşı
2004 Dram Yapım Yöneticisi 7.9 47,560

Kısa Ve Acısız
1998 Suç Yapım Yöneticisi 7.3 3,881
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,778) The 100 (1,676) 13 Reasons Why (1,209) Yellowstone (1,179) Fear the Walking Dead (1,140) Preacher (1,110) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,078) Legion (1,006) Mindhunter (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019