Giriş Kayıt
Adrian Holmes

Adrian Holmes (50)


Oyuncu

Adrian Randolph Holmes, 31 Mart 1974 Wrexham, North Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

V-Wars (2019), Hayalet Sesler 2 (2007), Özel Kuvvet (2011), Bel-Air (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Adrian Randolph Holmes
Doğum Tarihi: 31 Mart 1974
Doğum Yeri: Wrexham, North Wales, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Groove Holmes
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.8 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 48 Dram Oyuncu 4.5 50
2022 Aksiyon Oyuncu 8.3 50,624
2022 Dram Oyuncu 6.1 4,110
2022 48 Gerilim Oyuncu 4.4 2,609
2020 Dram Oyuncu 6.9 744
2019 Dram Oyuncu 6.0 15,138
2019 Dram Oyuncu 5.8 184
2019 45 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,013
2019 Aksiyon Oyuncu 8.7 647,292
2018 Oyuncu 5.5 1,078

Gökdelen
2018 44 Aksiyon Oyuncu 5.8 133,816
2017 43 Aksiyon Oyuncu 5.2 229
2015 41 Korku Oyuncu 5.8 12,469
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 1,045
2015 41 Aksiyon Oyuncu 4.7 3,942
2014 40 Korku Oyuncu 4.3 3,004
2014 Dram Oyuncu 8.1 2,953
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 292

Elysium: Yeni Cennet
2013 39 Aksiyon Oyuncu 6.6 470,688
2013 Animasyon Oyuncu 7.1 1,064
2013 39 Dram Oyuncu 5.2 271
2013 Dram Oyuncu 7.1 3,868
2013 Dram Oyuncu 6.9 2,685

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 445,762
2012 Aksiyon Oyuncu 5.2 194
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,862
2012 Aksiyon Oyuncu 7.6 63,487
2012 38 Aksiyon Oyuncu 5.5 99
2012 Aksiyon Oyuncu 4.5 163
2012 38 Aksiyon Oyuncu 6.9 18,412

Dehşet Kapanı
2011 37 Korku Oyuncu 7.0 450,123
2011 37 Gerilim Oyuncu 5.0 444
2011 37 Aksiyon Oyuncu 3.6 828

Özel Kuvvet
2011 37 Aksiyon Oyuncu 4.7 6,094
2011 37 Dram Oyuncu 4.7 296
2011 37 Suç Oyuncu 4.8 413

Kız ve Kurt
2011 37 Fantastik Oyuncu 5.4 115,735
2010 36 Biyografi Oyuncu 6.4 5,836

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,537

Tuzak
2010 36 Macera Oyuncu 5.3 16,935
2010 36 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.6 614

Ölüm Avı
2010 36 Aksiyon Oyuncu 5.1 7,062
2010 36 Dram Oyuncu 6.0 113
2010 36 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.1 2,782

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 18,767
2009 35 Aksiyon Oyuncu 5.7 7,583
2009 Dram Oyuncu 4.2 190

Uzak Çığlık
2008 34 Aksiyon Oyuncu 3.2 14,920
2008 34 Suç Oyuncu 6.4 760
2008 Dram Oyuncu 6.1 14,607

İsyan
2007 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 15,162

Hayalet Sesler 2
2007 33 Dram Oyuncu 5.7 13,720
2007 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,139

Özel Birlik
2006 Aksiyon Oyuncu 5.2 6,618

Mike Gibi 2
2006 Komedi Oyuncu 4.1 3,125
2006 Komedi Oyuncu 5.9 245

Kirli Para
2005 31 Dram Oyuncu 6.2 48,535

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 482,290
2005 31 Dram Oyuncu 4.9 326
2005 31 Dram Oyuncu 6.6 2,512

Gelmedik mi Hâlâ?
2005 31 Macera Oyuncu 4.8 34,522
2005 Suç Oyuncu 6.9 650
2004 30 Dram Oyuncu 5.3 486
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.0 4,592
2003 Macera Oyuncu 7.4 17,251
2003 29 Dram Oyuncu 6.0 1,525
2003 Animasyon Oyuncu 7.3 593
2003 Dram Oyuncu 6.9 757

Karlar Kraliçesi
2002 28 Aile Oyuncu 6.5 3,457
2001 Macera Oyuncu 7.5 137,879

Ölümcül Bedel
2001 27 Korku Oyuncu 4.9 30,228
2001 27 Komedi Oyuncu 6.0 632
1997 Aksiyon Oyuncu 5.6 901

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 101,244
1995 Dram Oyuncu 7.7 13,749

İskoçyalı
1992 Aksiyon Oyuncu 7.2 17,780
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024