Giriş Kayıt
Megan Hollingshead

Megan Hollingshead (55)


Oyuncu

Megan T.D. Hollingshead, 22 Eylül 1968 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Kareshi kanojo no jijou (1998), (2004) Bleach (2004), (1998) Pokemon: İlk Film (1998), (2000) Yu-Gi-Oh! Duel Monsters (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Megan T.D. Hollingshead
Doğum Tarihi: 22 Eylül 1968
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Avalon Furman | Karen Thompson
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 46 Animasyon Oyuncu 7.6 17,951
2014 46 Animasyon Oyuncu 6.6 1,850

Korku Seansı
2013 45 Korku Çeşitli 7.5 560,925
2013 Animasyon Oyuncu 8.0 724
2012 Aksiyon Oyuncu 8.2 702
2012 44 Animasyon Oyuncu 7.6 8,321
2011 Aksiyon Oyuncu 8.1 6,788
2010 42 Animasyon Oyuncu 7.3 3,200
2010 42 Animasyon Oyuncu 6.8 4,463
2009 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,178
2009 41 Animasyon Oyuncu 7.0 4,454
2009 41 Animasyon Oyuncu 6.2 781
2008 40 Animasyon Oyuncu 7.1 2,725
2008 40 Animasyon Oyuncu 6.4 33,351
2008 40 Animasyon Oyuncu 6.8 5,372
2008 Aksiyon Oyuncu 8.3 569
2007 39 Animasyon Oyuncu 7.0 3,528
2007 39 Animasyon Oyuncu 6.7 4,904
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 174,990
2006 38 Animasyon Oyuncu 7.1 4,914
2006 Animasyon Oyuncu 8.7 81,946
2006 Animasyon Oyuncu 6.5 510
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 3,329
2005 Animasyon Oyuncu 7.7 2,100
2005 37 Animasyon Oyuncu 6.4 5,232

Neighbour No. 13
2005 37 Korku Oyuncu 6.3 1,318
2005 Animasyon Oyuncu 6.2 240

Şaman Kral
2005 Animasyon Oyuncu 8.0 6,558
2004 Animasyon Oyuncu 6.4 1,033
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 70,581
2004 36 Aksiyon Oyuncu 6.0 4,785
2004 Animasyon Oyuncu 6.2 513
2004 36 Animasyon Oyuncu 5.8 111
2004 Animasyon Oyuncu 8.5 56,134
2004 Animasyon Oyuncu 8.7 46,675
2004 Animasyon Oyuncu 6.8 1,371

Cevapsız Arama
2003 35 Korku Oyuncu 6.2 19,469
2003 Animasyon Oyuncu 7.3 184
2003 35 Animasyon Oyuncu 5.7 4,653
2003 Animasyon Oyuncu 7.3 35

Ninja Kaplumbağalar
2003 Animasyon Oyuncu 7.8 12,959
2003 Animasyon Oyuncu 6.3 5,661
2002 Animasyon Oyuncu 8.4 130,786
2002 Animasyon Oyuncu 8.5 21,105

Pokemon 5 - Kahramanlar
2002 34 Animasyon Oyuncu 6.1 6,884
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 23,662
2000 32 Animasyon Oyuncu 6.4 4,059
2000 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 526
2000 Oyuncu 8.2 3,761
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 1,120

Pokemon 2 - En Güçlü, O
1999 31 Animasyon Oyuncu    
1999 31 Animasyon Oyuncu 6.1 24,047

Pokemon: İlk Film
1998 30 Animasyon Oyuncu 6.3 46,432
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861
1998 Animasyon Oyuncu 7.6 1,712
1994 Animasyon Oyuncu 6.2 98
1993 25 Animasyon Oyuncu 7.5 4,663
1992 24 Animasyon Oyuncu 5.9 200
1989 21 Animasyon Oyuncu 7.1 72
1989 21 Animasyon Oyuncu 7.0 5,683
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film