Giriş Kayıt
Todd Holland

Todd Holland (62)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Todd Holland, 13 Aralık 1961 Kittanning, Pennsylvania, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist.

Malcolm in The Middle 1 (2000), My So-Called Life (1994), Go On (2012), Wonderfalls (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Aralık 1961
Doğum Yeri: Kittanning, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
5.1 3,293
2021 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.7 265
2020 Aksiyon Yönetmen 6.3 7,185
2020 Komedi Yönetmen 8.3 493
2019 Komedi Yönetmen 7.2 4,175
2019 58 Gerilim Yapımcı 6.5 114
2019 Komedi Yönetmen 6.2 3,191
2017 Komedi Yönetmen 7.3 2,589
2016 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.3 6,192
2014 Komedi Yönetmen 7.0 6,430
2013 52 Komedi 4.9 14,078
2012 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.5 20,649
2011 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.7 1,473
2010 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.0 2,231
2007 46 Aksiyon Yönetmen 5.5 6,341

30 Rock 1
2006 Komedi Yönetmen 8.3 132,436
2005 44 Dram 6.4 567
2004 Komedi Senarist
Yönetmen
Yapımcı
8.3 13,150
2002 Dram Yönetmen 5.3 107

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.2 143,472
1998 Dram Yönetmen 6.9 13,022
1998 37 Komedi Yönetmen 5.1 6,374
1994 Dram Yönetmen 8.4 22,079
1992 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.5 9,433

İkiz Tepeler
1990 Suç Yönetmen 8.8 216,954
1989 28 Komedi Yönetmen 6.1 16,632
1985 Macera Yönetmen 7.4 6,457
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film