Giriş Kayıt
Elizabeth Hoffman

Elizabeth Hoffman (97)


Oyuncu

Elizabeth Hoffman, 08 Şubat 1927 Corvallis, Oregon, ABD doğumlu oyuncu.

Sisters (1991), Fear No Evil (1981), Dante Yanardağı (1997), Vahşi Nehir (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Şubat 1927
Doğum Yeri: Corvallis, Oregon, ABD
Diğer Bir İsmi: Betsy Hoffman
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 101,985

Dante Yanardağı
1997 70 Aksiyon Oyuncu 6.0 99,210

Vahşi Nehir
1994 67 Aksiyon Oyuncu 6.5 50,420
1991 Dram Oyuncu 7.5 2,318

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 62 Biyografi Oyuncu 7.2 116,639
1989 62 Korku Oyuncu 3.5 3,419

Savaş ve Anılar
1988 Dram Oyuncu 8.3 3,157

Çetin Ceviz
1987 60 Dram Oyuncu 6.6 7,631
1987 Dram Oyuncu 7.5 3,084
1986 Dram Oyuncu 7.1 6,547

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Oyuncu 8.1 4,706
1981 54 Korku Oyuncu 4.6 1,763

Küçük Ev
1974 Dram Oyuncu 7.5 27,132
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film