Giriş Kayıt
Marc Hoang

Marc Hoang (51)


Dublör, Oyuncu

Marc Hoang, 22 Ekim 1967 Paris, Fransa doğumlu dublör, oyuncu.

Radyo Yıldızları (2012), (2008) Kod Adı: JCVD (2008), (2001) Wasabi (2001), (2009) OSS 117: Rio ne répond plus (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ekim 1967
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Marc Nghi Hoang | Nghi Hoang | Hoang Nghi | Marc H
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Taşıyıcı: Son Hız
2015 48 Aksiyon Dublör 5.2 36,557
2015 48 Dublör 3.7 291
2014 47 Aksiyon Dublör 4.1 241
2014 47 Aksiyon Dublör 6.4 406,779

Radyo Yıldızları
2012 45 Komedi Dublör 6.0 1,243

Garip Aile
2011 44 Macera Oyuncu 5.7 1,260
2011 Komedi Oyuncu 7.3 387

Paris'ten Sevgilerle
2010 43 Aksiyon Dublör 6.5 107,600
2009 42 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,023
2009 42 Macera Dublör 6.9 11,833

Tehlikeli Bölge
2009 42 Aksiyon Dublör 6.5 41,350

Kod Adı: JCVD
2008 41 Komedi Dublör 7.1 36,308

Babil M.S.
2008 41 Aksiyon Dublör 5.6 90,240

Bitirim İkili 3
2007 40 Aksiyon Oyuncu 6.2 142,956

Taksi 4
2007 40 Aksiyon Dublör 5.6 24,943

Ödeşme 2
2007 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.9 347

Kır Zincirlerini
2005 38 Aksiyon Oyuncu 7.0 94,505

Acemi Ajanlar
2004 37 Aksiyon Dublör 4.0 1,947

Part-Time Cops
2003 36 Komedi Oyuncu 5.7 1,023

Taksi 3
2003 36 Aksiyon Dublör 5.8 37,792

Taşıyıcı
2002 35 Aksiyon Dublör 6.8 271,341
2002 35 Aksiyon Oyuncu 3.3 654
2001 34 Aksiyon Dublör 6.7 34,855

Ejderin Öpücüğü
2001 34 Aksiyon Dublör 6.6 58,325

Taksi 2
2000 33 Aksiyon Dublör 6.5 48,058
1999 32 Komedi Oyuncu 6.4 326
1998 31 Aksiyon Dublör 7.3 162,569
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019