Giriş Kayıt
Jack Hively

Jack Hively (59)


Yönetmen, Editör, Yönetmen Asistanı, Editör

Jack Hively, 05 Eylül 1910 doğumlu yönetmen, editör, yönetmen asistanı, editör.

Lassie (1954), The Life and Times of Grizzly Adams (1977), Death Valley Days (1952), The Saint in Palm Springs (1941) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Eylül 1910
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Aile Yönetmen 5.7 16

Huckleberry Finn ve Arkadaşları
1979 Macera Yönetmen 8.1 392
1977 Macera Yönetmen 7.6 1,148
1970 Dram Yönetmen 5.6 28
1954 Macera Yönetmen
Editör
6.6 2,562
1952 Western Yönetmen 7.6 590
1949 39 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 6,362
1949 39 Dram Yapımcı 6.8 210
1948 38 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 624
1947 37 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 2,127
1942 32 Dram Yönetmen 6.5 294
1941 31 Komedi Yönetmen
Oyuncu
5.0 127
1941 31 Suç Yönetmen 6.2 587
1938 28 Komedi Editör 5.9 204
1937 27 Komedi Editör 6.1 115
1935 25 Biyografi Editör 6.7 1,416
1933 23 Dram Editorial Department 6.5 80
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019