Giriş Kayıt
Satoshi Hirayama

Satoshi Hirayama


Animasyon, Sanat Bölümü

Satoshi Hirayama, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Animasyon 6.4 4,465
2010 Animasyon Animasyon 6.9 284
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 530
2005 Dram Animasyon 7.9 36
2003 Animasyon Animasyon 6.1 3,089
2000 Animasyon Animasyon 7.4 193
1997 Animasyon Animasyon 7.3 287
1990 Animasyon Animasyon 7.0 188
1988 Animasyon Animasyon 8.1 142,580

Kedi Gözü
1983 Animasyon Animasyon 7.3 609
1982 Animasyon Animasyon 8.5 516
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,339) Mindhunter (1,728) The 100 (1,663) La casa de papel (1,520) Preacher (1,457) Legion (1,453) The Terror (1,400) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,087) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019