Giriş Kayıt
Dickon Hinchliffe

Dickon Hinchliffe (55)


Müzisyen, Müzisyen

Dickon Hinchliffe, 09 Temmuz 1967 Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen.

Peaky Blinders (2013), Locke (2013), Gerçeğin Parçaları (2010), Kardeşim İçin (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1967
Doğum Yeri: Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Dickon Hinchcliffe
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 55 Biyografi Müzik 6.6 4,330

Karanlık Kız
2021 54 Dram Müzik 6.7 68,251
2020 53 Belgesel Müzik 7.1 42
2020 Dram Müzik 6.4 7,747
2020 Komedi Müzik 6.2 7,654
2020 53 Komedi Müzik 6.3 9,451
2019 52 Dram Müzik 5.4 1,829
2018 51 Dram Müzik 6.7 3,885

Eve Dönüş
2018 51 Dram Müzik 6.7 22,845
2018 51 Suç Müzik 5.8 3,175

İz Bırakma
2018 51 Dram Müzik 7.1 61,595
2016 49 Komedi Müzik 5.5 3,212

Küçük Adamlar
2016 49 Dram Müzik 6.7 7,551
2016 49 Komedi Müzik
Müzik
5.9 25,089
2015 48 Komedi Müzik
Müzik
6.8 54,467

Tehlikeli Oyun
2014 47 Gerilim Müzik 5.6 10,635
2013 46 Dram Müzik
Müzik
7.1 153,237

Kardeşim İçin
2013 46 Suç Müzik
Müzik
6.7 119,587
2013 Suç Müzik 8.8 570,958
2013 46 Dram Müzik
Müzik
6.1 7,013

Ailem İçin
2012 45 Dram Müzik
Müzik
5.7 7,738
2012 Dram Müzik 7.8 4,900

Gölgede Dans
2012 45 Dram Müzik
Müzik
6.2 12,778
2011 44 Suç Müzik 5.8 24,584

Teksas Ölüm Tarlası
2011 44 Suç Müzik 5.7 20,722

Proje Nim
2011 44 Belgesel Müzik
Müzik
7.4 8,497

Gerçeğin Parçaları
2010 43 Dram Müzik 7.1 145,360
2010 43 Dram Müzik 4.5 8,520
2010 43 Biyografi Müzik 5.9 1,120

Kırmızı Başlık: Lordumuz 1980 Yılında
2009 Suç Müzik 7.1 9,290
2009 42 Komedi Müzik
Müzik
6.4 9,983

Aşka Son Şans
2008 41 Dram Müzik
Müzik
6.6 21,892

Aşk Kurbanları
2007 40 Suç Müzik 6.2 9,519

Hınzır Dadı
2005 38 Komedi Müzik
Müzik
6.8 35,231

Mavinin Kırk Tonu
2005 38 Dram Müzik
Müzik
6.1 1,513

Cuma Gecesi
2002 35 Dram Müzik 6.7 2,069

Her Gün Başka Bir Bela
2001 34 Korku Müzik 5.9 8,622

Nenette ile Boni
1996 29 Dram Müzik 6.9 1,824
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023