Giriş Kayıt
Bernard Hill

Bernard Hill


Oyuncu

Bernard Hill, oyuncu.

Unforgotten (2015), Franklyn (2008), Sayılarda Boğulmak (1988), Vahşi Çin (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

9.6 (10 Oy)
  • Currently 192/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,319
2015 Suç Oyuncu 8.4 31,172
2015 Belgesel Oyuncu 8.1 16
2015 Dram Oyuncu 8.1 13,266
2014 Dram Oyuncu 7.1 586
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 110,548

Ufuk Açan Belgeseller: Evren'in Sırları
2012 Belgesel Oyuncu 8.3 26
2012 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.8 751
2010 Macera Oyuncu 7.4 2,974
2010 Dram Oyuncu 6.8 1,399
2008 Dram Oyuncu 6.0 18,214

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Oyuncu 7.1 260,853

Vahşi Çin
2008 Belgesel Oyuncu 8.4 2,890
2007 Komedi Oyuncu 4.2 262

Dünyanın Merkezi
2007 Dram Oyuncu 5.5 278
2007 Suç Oyuncu 6.6 3,555

İçimdeki Düşman
2006 Dram Oyuncu 6.0 1,001
2006 Belgesel Oyuncu 8.2 179

Kıyamet Kasabası
2005 Komedi Oyuncu 6.1 5,949

Einstein'ın Bitmemiş Senfonisi
2005 Belgesel Oyuncu 8.0 55
2004 Belgesel Oyuncu 8.2 515
2004 Komedi Oyuncu 6.3 67,011
2004 Aksiyon Oyuncu 6.7 831
2003 Gerilim Oyuncu 5.8 119,714

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Oyuncu 9.0 1,996,577

Antik Mısırlılar
2003 Dram Oyuncu 7.9 152

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Oyuncu 8.8 1,800,065

Akrep Kral
2002 Aksiyon Oyuncu 5.5 146,209
2000 Gerilim Oyuncu 6.1 920

Cinsel Masumiyetin Kayboluşu
1999 Dram Oyuncu 5.4 3,393

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1999 Komedi Oyuncu 6.4 27,156

Gerçek Suç
1999 Suç Oyuncu 6.6 38,754
1999 Dram Oyuncu 7.2 1,926

Titanik
1997 Dram Oyuncu 7.9 1,293,203
1997 Dram Oyuncu 6.1 599
1997 Oyuncu 7.0 57

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Oyuncu 6.8 66,374

Yaramaz Köstebek
1996 Macera Oyuncu 6.3 3,462

İlk Şövalye
1995 Macera Oyuncu 6.0 79,206
1993 Dram Oyuncu 8.1 1,439

Kara Güneş Dağları
1990 Macera Oyuncu 7.1 4,311
1989 Komedi Oyuncu 7.2 9,002

Sayılarda Boğulmak
1988 Komedi Oyuncu 7.1 11,060
1987 Suç Oyuncu 6.8 547
1985 Komedi Oyuncu 6.8 2,001

Gemİde İsyan
1984 Macera Oyuncu 7.0 31,177
1982 Biyografi Oyuncu 8.0 240,893

Ben Claudius
1976 Dram Oyuncu 8.8 19,583
1970 Dram Oyuncu 7.8 405
1964 Belgesel Oyuncu 8.6 1,154
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film