Giriş Kayıt
Catherine Hicks

Catherine Hicks (68)


Oyuncu

Catherine Mary Hicks, 06 Ağustos 1951 Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1990 yılının Mayıs ayında Kevin Yagher ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Çocuk Oyunu (1988), Peggy Sue Got Married (1986), Kalabalık ve Mutlu (1996), The Razor's Edge (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Catherine Mary Hicks
Doğum Tarihi: 06 Ağustos 1951
Doğum Yeri: Manhattan, New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Cathy
Burcu: Aslan
Boyu: 1.6 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 65 Belgesel Oyuncu 7.6 3,306
2016 Korku Oyuncu 4.2 358
2016 65 Dram Oyuncu 6.2 118
2015 Aile Oyuncu 5.4 457
2014 63 Aile Oyuncu 3.8 159

Tehlikeli Yakınlaşmalar
2012 61 Gerilim Oyuncu 5.6 506
2011 60 Komedi Oyuncu 4.6 534
2011 60 Komedi Oyuncu 6.0 1,313
2011 60 Dram Oyuncu 6.8 50

Sınırda Cinayet
2011 60 Gerilim Oyuncu 4.7 346
2011 60 Komedi Oyuncu 5.5 608
2010 59 Dram Oyuncu 5.5 566
2010 59 Animasyon Oyuncu 6.6 28
2009 58 Dram Oyuncu 6.5 236

Ölümcül Kaçış
2009 58 Dram Oyuncu 5.4 432

Zehirli Sarmaşık 4
2008 57 Dram Oyuncu 4.3 1,847
1999 Dram Oyuncu 5.9 62

Havada Panik
1997 46 Aksiyon Oyuncu 4.9 10,080
1997 46 Komedi Oyuncu 6.3 2,803

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.2 23,011
1995 44 Dram Oyuncu 5.2 324
1991 40 Gizem Oyuncu 6.0 1,406

Çocuk Oyunu 3
1991 40 Aksiyon Oyuncu 5.1 32,788
1990 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.4 292

Kızım Elden Gidiyor
1989 38 Komedi Oyuncu 5.4 3,682

Çocuk Oyunu
1988 37 Korku Oyuncu 6.6 79,265
1987 36 Komedi Oyuncu 5.2 5,284

Uzay Yolu IV: Eve Yolculuk
1986 35 Aksiyon Oyuncu 7.3 73,098
1986 35 Komedi Oyuncu 6.3 30,561
1984 33 Dram Oyuncu 6.6 4,691
1984 33 Komedi Oyuncu 6.4 1,340
1982 31 Suç Oyuncu 5.5 1,238
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,766) Mindhunter (1,891) The 100 (1,874) La casa de papel (1,742) Preacher (1,584) Legion (1,575) The Terror (1,490) Chernobyl (1,278) Big Little Lies (1,250) The Big Bang Theory (1,228)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019