Giriş Kayıt
Tom Hickey

Tom Hickey


Oyuncu

Tom Hickey, Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu.

Şatonun Ruhları (1988), Yağan Taşlar (1993), (1989) Sol Ayağım (1989), (2004) İçimdeki Dans (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 8.1 6,633

Ne Yaptın Richard?
2012 Dram Oyuncu 6.3 5,324
2011 Dram Oyuncu 5.9 473
2008 Gerilim Oyuncu 5.5 462

Garaj
2007 Dram Oyuncu 7.1 3,142

Plüton'da Kahvaltı
2005 Komedi Oyuncu 7.2 24,510

İçimdeki Dans
2004 Komedi Oyuncu 7.7 16,021

Tutku
2002 Dram Oyuncu 6.3 13,715

Küçük Kasap
1997 Komedi Oyuncu 7.1 11,458
1997 Dram Oyuncu 5.4 117

Arkadas çevresi
1995 Dram Oyuncu 6.6 9,232

Müthiş Serüven
1995 Komedi Oyuncu 5.8 3,020

Yağan Taşlar
1993 Dram Oyuncu 7.3 4,910
1991 Dram Oyuncu 6.5 787
1990 Komedi Oyuncu 6.0 8,967

Sol Ayağım
1989 Biyografi Oyuncu 7.8 79,702

Şatonun Ruhları
1988 Komedi Oyuncu 5.7 10,675

Gotik
1986 Korku Oyuncu 5.7 8,854
1984 Dram Oyuncu 6.6 1,630
1981 Dram Oyuncu 7.1 266
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024