Giriş Kayıt
Grant Heslov

Grant Heslov (60)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Grant A. Heslov, 15 Mayıs 1963 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

Lysa Heslov ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Bug (l) (2002), Akrep Kral (2002), Kara Koyun (1996), Kongo (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Grant A. Heslov
Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1963
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.75 m
5.0 (1 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 60 Biyografi Yapımcı 6.9 13,957

Cennete Bilet
2022 59 Komedi Yapımcı 6.2 22,735
2021 58 Dram Yapımcı 6.7 33,700
2020 Belgesel Yapımcı 6.7 7

Gece Yarısı Gökyüzü
2020 57 Dram Yapımcı 5.6 72,273
2019 Komedi Yapımcı 7.2 7,518
2019 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
7.7 20,369
2017 54 Suç Yapımcı
Senarist
5.8 47,156

Para Tuzağı
2016 53 Suç Yapımcı 6.5 105,013
2015 52 Komedi Yapımcı 6.1 23,255

Hazine Avcıları
2014 51 Dram Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.1 140,875

Aile Sırları
2013 50 Dram Yapımcı 7.2 95,237
2013 50 Oyuncu 7.2 3,316

Operasyon: Argo
2012 49 Dram Yapımcı 7.7 638,470
2012 49 Komedi Oyuncu 7.0 63

Zirveye Giden Yol
2011 48 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 230,531

Centilmen
2010 47 Suç Yapımcı 6.3 101,929
2010 Komedi Yapımcı 7.5 2,600

Özel Kuvvetler
2009 46 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.2 137,445
2009 46 Belgesel Yapımcı 6.8 238
2008 45 Kısa Metraj Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.9 27

İkili Oyun
2008 45 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.0 33,410

Herkesin Kendi Sineması
2007 44 Komedi Oyuncu 6.8 5,444

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 42 Dram Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.4 101,214
2005 42 Dram Oyuncu 7.1 406
2005 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.3 493

Dayanılmaz Zulüm
2003 40 Komedi Yapımcı 6.3 101,745

Akrep Kral
2002 39 Aksiyon Oyuncu 5.5 145,261

Bug (l)
2002 39 Komedi Oyuncu 7.1 1,166
2000 Dram Oyuncu 7.4 6,570
1999 36 Müzik Oyuncu 4.5 269

Devlet Düşmanı
1998 35 Aksiyon Oyuncu 7.3 258,581

Dante Yanardağı
1997 34 Aksiyon Oyuncu 6.0 98,123

Kuş Kafesi
1996 33 Komedi Oyuncu 7.2 100,323

Kara Koyun
1996 33 Komedi Oyuncu 6.2 43,608

Kongo
1995 32 Aksiyon Oyuncu 5.3 48,559

Gerçek Yalanlar
1994 31 Aksiyon Oyuncu 7.3 280,351
1994 31 Aksiyon Oyuncu 5.7 470
1992 Komedi Oyuncu 3.9 5,291
1990 27 Dram Oyuncu 5.5 865

Sürücü Ehliyeti
1988 25 Komedi Oyuncu 6.3 22,569
1988 25 Suç Oyuncu 5.7 4,612

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.2 14,048
1986 Dram Oyuncu 7.1 6,429
1986 23 Komedi Oyuncu 6.0 12,148
1985 22 Suç Oyuncu 6.4 3,602
1985 22 Aile Oyuncu 7.0 6,867
- Suç Yapımcı    
- Belgesel Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024