Giriş Kayıt
Peter Hermann

Peter Hermann


Oyuncu, Yapımcı

Peter Hermann, oyuncu, yapımcı.

2004 yılının Ağustos ayında Mariska Hargitay ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Goodnight Mommy (2022), 13: Müzikal (2022), Ah Salak Kardeşim (2011), Cashmere Mafia (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Oyuncu 5.7 15,548

13: Müzikal
2022 Komedi Oyuncu 5.2 1,057
2021 Belgesel Yapımcı 8.1 120
2019 Komedi Oyuncu 7.9 36,923
2018 Suç Oyuncu 6.7 8,915
2015 Komedi Oyuncu 7.8 25,522

Umudun Peşinde
2013 Biyografi Oyuncu 7.6 104,124

Aşk Bilmecesi
2013 Komedi Oyuncu 6.9 15,334
2013 Komedi Oyuncu 5.6 6,965

Hayatımın Atışı
2012 Dram Oyuncu 6.8 68,976
2011 Dram Oyuncu 7.1 982
2011 Dram Oyuncu 7.0 7,683
2011 Biyografi Oyuncu 7.3 19,294

Ah Salak Kardeşim
2011 Komedi Oyuncu 6.4 90,833
2010 Suç Oyuncu 7.7 48,515

Doğru Hamle
2010 Komedi Oyuncu 5.9 15,736

İntikam Peşinde
2010 Suç Oyuncu 6.6 99,545
2008 Komedi Oyuncu 6.4 2,871

Uçuş 93
2006 Aksiyon Oyuncu 7.6 111,314
2006 Komedi Oyuncu 5.8 1,148
2006 Suç Oyuncu 6.0 401

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Oyuncu 5.1 21,293
1999 Suç Oyuncu 8.1 127,428
1981 News Oyuncu 3.6 2,803
1952 Dram Oyuncu 6.5 1,887
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film