Giriş Kayıt
Sylvie Herbert

Sylvie Herbert


Oyuncu

Sylvie Herbert, oyuncu.

(2003) İbrahim Bey Ve Kuran'ın Çiçekleri (2003), (2008) Miss Austen Regrets (2008), (2002) Monsieur Batignole (2002), (2012) Başka Bir Kadın (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başka Bir Kadın
2012 Komedi Oyuncu 6.3 2,497

Müşteri
2008 Dram Oyuncu 6.0 1,170
2008 Biyografi Oyuncu 7.0 3,616

En İyi Arkadaşım
2006 Komedi Oyuncu 6.6 6,871
2005 Komedi Oyuncu 5.6 660

İbrahim Bey Ve Kuran'ın Çiçekleri
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,629
2002 Komedi Oyuncu 7.0 3,457

Bir Kelebeğin Kanat Çırpışı
2000 Komedi Oyuncu 6.7 3,949

Aşkın Büyüsü
1999 Biyografi Oyuncu 6.5 2,023
1998 Suç Oyuncu 7.1 79

Gülünç İlişkiler
1996 Komedi Oyuncu 7.3 8,196
1996 Komedi Oyuncu 7.1 85
1996 Komedi Oyuncu 6.1 1,164
1993 Suç Oyuncu 6.8 340
1992 Oyuncu 6.7 45

Hiç Ummazken
1991 Biyografi Oyuncu 6.8 5,530
1989 Dram Oyuncu 6.1 2,212
1988 Dram Oyuncu 6.8 259
1987 Komedi Oyuncu 7.0 1,337
1984 Dram Oyuncu 7.0 1,529

Doktor
1979 Dram Oyuncu 5.2 620
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film