Giriş Kayıt
Taraji P. Henson

Taraji P. Henson (52)


Oyuncu, Yapımcı

Taraji Penda Henson, 11 Eylül 1970 Washington, DC, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Gizli Sayılar (2016), Karateci Çocuk (2010), Çılgın Bir Gece (2010), Sahne Ateşi (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Taraji Penda Henson
Doğum Tarihi: 11 Eylül 1970
Doğum Yeri: Washington, DC, ABD
Diğer Bir İsmi: Taraji Henson
Burcu: Başak
Boyu: 1.63 m
9.3 (28 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (38)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi
2022 52 Animasyon Oyuncu 6.6 66,643
2021 Komedi Oyuncu 6.2 1,935
2021 Oyuncu 5.9 28
2021 51 Belgesel Oyuncu 6.5 376
2020 50 Aksiyon Oyuncu 5.1 13,935

71. Primetime Emmy Ödülleri
2019 News Oyuncu 6.1 71
2019 49 Biyografi Oyuncu 7.3 17,644
2019 Komedi Oyuncu 7.7 593
2019 49 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.3 28,520
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 469

Ralph ve İnternet
2018 48 Animasyon Oyuncu 7.0 164,649

Bu Her Şeyi Değiştirir
2018 48 Belgesel Oyuncu 7.7 1,741
2018 News Oyuncu 4.9 236
2018 48 Gerilim Oyuncu 5.8 9,254
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,597
2018 48 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.0 10,141
2017 Komedi Oyuncu 5.7 370

Gizli Sayılar
2016 46 Biyografi Oyuncu 7.8 233,711
2016 Müzik Oyuncu
Yapımcı
1.6 219

Vadeli Hayat
2016 46 Suç Oyuncu 5.6 8,284
2016 46 Animasyon Oyuncu 5.9 3,647
2016 Komedi Oyuncu 7.0 950
2015 Oyuncu 6.4 419
2015 Müzik Oyuncu 7.2 3,774
2015 Dram Oyuncu 7.4 39,806

Zirvedeki Beş
2014 44 Komedi Oyuncu 6.4 26,945
2014 44 Suç Oyuncu
Yapımcı
5.6 20,965
2014 44 Komedi Oyuncu 5.7 21,726
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,350
2013 43 Dram Oyuncu 6.6 996
2013 43 Belgesel Oyuncu 6.5 91
2013 43 Animasyon Oyuncu 6.2 2,004

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 42 Komedi Oyuncu 6.5 48,288

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 178,461
2011 41 Belgesel Oyuncu 7.3 6,213
2011 41 Komedi Oyuncu 6.1 68,422

İyi Doktor
2011 41 Dram Oyuncu 5.5 7,027

Oğlum Olmadan Asla
2011 41 Dram Oyuncu 6.2 839
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,265

Aile Sırları
2010 40 Komedi Oyuncu 5.6 3,775

Karateci Çocuk
2010 40 Aksiyon Oyuncu 6.2 188,166

Çılgın Bir Gece
2010 40 Komedi Oyuncu 6.3 164,859

Büyük Düşüş
2010 40 Suç Oyuncu 4.8 1,383
2009 39 Dram Oyuncu 6.5 3,008
2009 39 Komedi Oyuncu 4.6 10,259
2009 Oyuncu 5.8 501
2009 39 Belgesel Oyuncu 7.5 22,625
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,500
2009 Oyuncu 7.8 2,383

Asla Vazgeçme
2009 39 Dram Oyuncu 6.0 3,065

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 38 Dram Oyuncu 7.8 656,537
2008 38 Dram Oyuncu 5.8 7,387
2008 Komedi Oyuncu 7.7 10,392
2007 Kısa Metraj 6.9 73

Konuş Benimle
2007 37 Biyografi Oyuncu 7.3 9,983
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,660

Tehlikeli Aslar
2006 36 Aksiyon Oyuncu 6.6 147,006

Aşk İçin Değer
2006 36 Komedi Oyuncu 6.6 13,986

Sahne Ateşi
2005 35 Suç Oyuncu 7.3 41,323

Dört Kardeş
2005 35 Aksiyon Oyuncu 6.8 149,230
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 411

Hayvan
2005 35 Dram Oyuncu 5.7 2,071
2004 34 Komedi Oyuncu 5.0 5,769
2004 Komedi Oyuncu 8.5 47,178
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,185
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,670
2001 31 Komedi Oyuncu 6.4 15,256
2001 Aksiyon Oyuncu 6.6 547

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 30 Animasyon Oyuncu 4.3 20,555
1998 Dram Oyuncu 6.9 12,125
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,416
1996 News Oyuncu 3.2 864

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 62,667
1994 News Oyuncu 3.2 906
1981 News Oyuncu 3.5 2,548
1952 News Oyuncu 4.6 2,252
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023