Giriş Kayıt
Christian Henson

Christian Henson (47)


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Christian Henson, 25 Aralık 1971 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, sesler.

Top Gear (2002), Şeytan Üçgeni (2009), Şeytanın İkizi (2011), Agatha Christie's Poirot (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Aralık 1971
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Müzik 7.7 361
2018 Dram Müzik 5.7 1,287
2016 45 Dram Müzik 6.3 865
2016 Dram Müzik 7.1 1,723
2015 44 Korku Müzik 5.5 10,253
2015 44 Dram Müzik 6.9 1,018
2014 Komedi Müzik 8.4 8,918
2014 43 Aksiyon Müzik
Müzik
4.6 6,206
2014 Aksiyon Müzik 8.7 3,528
2013 42 Dram Müzik 5.7 699
2013 42 Suç Müzik
Müzik
5.7 1,434
2013 42 Gizem Müzik 5.1 709
2012 Aksiyon Müzik 6.4 3,348

Korku Kapanı
2012 41 Korku Müzik 4.4 6,261
2012 41 Komedi Müzik
Müzik
6.3 15,893
2012 41 Komedi Müzik 6.1 418

Cadılar Bayramı Çocuğu
2011 40 Kısa Metraj Müzik 6.9 89
2011 40 Dram Müzik
Müzik
7.2 11,394
2011 Komedi Müzik 7.9 13,831

Mutlu Et Beni
2011 40 Komedi Müzik 6.7 29,181
2011 40 Komedi Müzik
Müzik
6.3 22,547

Şeytanın İkizi
2011 40 Biyografi Müzik
Müzik
7.1 58,546
2011 Suç Müzik 7.1 579
2010 39 Komedi Müzik 4.4 274

Kara Ölüm
2010 39 Aksiyon Müzik
Müzik
6.4 41,400
2010 Dram Müzik 7.9 1,345

1942 Yazı
2010 39 Dram Müzik 7.0 7,759
2010 39 Kısa Metraj Müzik 7.4 16
2010 Dram Müzik 7.8 1,362

İşkence Okulu
2009 38 Komedi Müzik 5.1 5,868

Şeytan Üçgeni
2009 38 Gizem Müzik
Müzik
6.9 91,262
2009 38 Dram Müzik 3.4 652
2009 38 Fantastik Müzik 6.0 2,899
2009 Dram Müzik 8.0 1,336

Ay Prensesi
2008 37 Macera Müzik 6.1 9,057
2008 37 Komedi Müzik 6.1 963

Ihtiras
2008 37 Dram Müzik 6.1 164
2008 Dram Müzik 7.4 9,691
2008 37 Dram Müzik 5.2 1,377
2008 37 Komedi Müzik 4.6 2,542
2007 36 Aksiyon Müzik 5.4 673

Kız Erkek Meselesi
2006 35 Komedi Müzik 6.3 37,492

Kanlı Mesai
2006 35 Komedi Müzik
Müzik
6.5 35,100

Kumanda
2006 35 Komedi Müzik 6.4 286,126
2006 35 Dram Müzik 6.6 878

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 34 Macera Müzik 6.9 342,912

Hayvan (II)
2005 34 Bilim-Kurgu Müzik 5.1 516

Rüzgarın Çocukları
2004 33 Aksiyon Müzik 4.7 2,061
2004 Belgesel Müzik 8.6 10,950

Aşkın Peşinde
2004 33 Komedi Müzik
Müzik
6.1 34,534

İntikam Ateşi
2003 32 Aksiyon Çeşitli 6.1 42,610
2003 32 Komedi Müzik
Müzik
3.4 177

Kirli Tatlı Şeyler
2002 31 Suç Müzik 7.3 38,848
2002 31 Aksiyon Çeşitli 4.5 5,200

Afacanlar İşbaşında
2002 31 Komedi Müzik 3.7 5,084

Toplantı
2002 31 Korku Çeşitli 5.6 7,332
2002 Komedi Müzik
Müzik
8.7 101,994
2002 31 Belgesel Müzik 6.8 4,350

Casus Oyunu
2001 30 Aksiyon Çeşitli 7.1 136,675
2001 30 Belgesel Sesler 6.8 114
2001 Komedi Müzik 7.1 3,400
2001 30 Animasyon Çeşitli 4.7 15,936
2000 Belgesel Müzik 8.4 95
2000 Macera Çeşitli 8.3 16,566
1999 28 Komedi Çeşitli 6.0 27,081
1989 Dram Müzik 8.6 33,697
- Komedi Müzik    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,177) The 100 (1,513) La casa de papel (1,345) Euphoria (1,144) Chernobyl (1,117) Legion (1,102) Mindhunter (1,095) The Big Bang Theory (1,084) Fear the Walking Dead (1,073) Big Little Lies (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019