Giriş Kayıt
Lynn Hendee

Lynn Hendee


Yapımcı, Casting

Lynn Hendee, yapımcı, casting.

Bay Doğru (1987), Uzay Oyunları (2013), Herkesin Sevgilisi (1992), (2010) Fırtına (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Yapımcı 5.2 197
2014 Komedi Yapımcı 7.2 177

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Yapımcı 6.6 213,000

Fırtına
2010 Komedi Yapımcı 5.3 7,119

Benim Ülkem
2004 Dram Yapımcı 6.0 2,425

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Yapımcı 5.8 3,156

Bay Doğru
1987 Komedi Yapımcı
Casting
5.4 2,281
1983 Biyografi Çeşitli 7.0 1,331

Savaş Oyunları
1983 Bilim-Kurgu Çeşitli 7.1 84,305
1983 Suç Çeşitli 7.2 12,821
1982 Biyografi Çeşitli 7.4 6,361
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,352) The 100 (1,653) La casa de papel (1,408) Euphoria (1,229) The Big Bang Theory (1,176) Legion (1,167) Chernobyl (1,161) Mindhunter (1,159) Fear the Walking Dead (1,139) Big Little Lies (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019