Giriş Kayıt
Gregory D. Hemstreet

Gregory D. Hemstreet


Gregory D. Hemstreet,

Under Wraps (1997), Kuşatma Altında 2 (1995), (2006) Prestij (2006), (2007) Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Greg Hemstreet
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Matrak Adamlar
2009 Komedi Çeşitli 6.3 109,613

Devlet Oyunları
2009 Suç Çeşitli 7.1 128,162
2007 Komedi Çeşitli 6.8 63,095

Prestij
2006 Dram Çeşitli 8.5 1,078,966

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Çeşitli 4.4 17,268
2006 Macera Çeşitli 5.5 7,498

İskelet Anahtar
2005 Korku Çeşitli 6.5 100,491
2004 Komedi Çeşitli 5.5 13,382
2003 Komedi Çeşitli 7.2 24,455

Aydaki Adam
2002 Komedi Çeşitli 3.8 23,140

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Çeşitli 6.2 50,195

Kazanma Hırsı
1999 Dram Çeşitli 6.9 107,067

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Çeşitli 6.6 144,607

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Çeşitli 3.9 70,272
1997 Komedi Çeşitli 6.5 2,237

Kritik Karar
1996 Aksiyon Çeşitli 6.4 47,013

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Çeşitli 5.5 41,437
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,225) The 100 (1,601) La casa de papel (1,422) Mindhunter (1,281) Legion (1,240) Preacher (1,175) Chernobyl (1,110) Yellowstone (1,066) Big Little Lies (996) The Big Bang Theory (982)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019