Giriş Kayıt
Simon Helberg

Simon Helberg


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Simon Helberg, oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

2007 yılının Temmuz ayında Jocelyn Towne ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

The Big Bang Theory (2007), Florence (2016), Dr. Horrible's Sing-Along Blog (2008), Poker Face (2023) gibi yapımlarla biliniyor.

8.6 (42 Oy)
  • Currently 172.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (59)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Oyuncu 7.9 42,935
2022 Komedi Oyuncu 5.5 1,224
2022 Dram Oyuncu 5.7 474
2021 Dram Oyuncu 6.3 22,467
2018 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 54

Florence
2016 Biyografi Oyuncu 6.8 59,226
2015 Aksiyon Oyuncu 4.9 695

Aşk Vizesi
2014 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.6 3,775
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 3,236
2014 Komedi Oyuncu 5.7 315
2012 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.7 190
2011 Komedi Oyuncu 6.0 1,533
2011 Komedi Oyuncu 5.2 890

Kung Fu Panda: İhtişamın Efsanesi
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 7,491
2010 Dram 7.5 91
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,895
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,363

Kick Buttowski: Korkusuz Şehir Çocuğu
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 6,142

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Oyuncu 7.0 149,082
2008 Komedi Oyuncu 8.4 44,156
2007 Komedi Oyuncu 4.7 466

Ana Kuzusu
2007 Komedi Oyuncu 5.1 5,913
2007 Komedi Oyuncu 6.8 76,839

Aman Tanrım
2007 Komedi Oyuncu 5.4 154,367
2007 Komedi Oyuncu 8.1 860,500
2006 Komedi Oyuncu 6.3 15,802
2006 Komedi Oyuncu 6.5 6,000

Parlak Zeka
2006 Komedi Oyuncu 5.6 3,476
2006 Komedi Oyuncu 8.3 25,132

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 Dram Oyuncu 7.4 101,000
2005 Komedi Oyuncu 7.3 490
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,460
2004 Komedi Oyuncu 6.0 44,074

Bir Külkedisi Masalı
2004 Komedi Oyuncu 5.9 93,432
2003 Komedi Oyuncu 6.6 136
2003 Komedi Oyuncu 8.0 22,664

Eski Dostlar
2003 Komedi Oyuncu 7.0 242,230
2002 Komedi Oyuncu 7.0 3,559

Kaçıklar Üniversitesi
2002 Komedi Oyuncu 6.4 114,779
1999 Komedi Oyuncu 6.8 9,477
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,234
1981 News Oyuncu 3.6 2,740
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024