Giriş Kayıt
Dan Heigh

Dan Heigh


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yapımcı

Dan Heigh, görüntü yönetmeni, kameraman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aile Görüntü Yönetmeni 6.4 234
2011 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.2 3,864

Sıra Kimde
2006 Gerilim Yapımcı 3.3 343
2004 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.1 1,378

Celladın Laneti
2003 Korku Görüntü Yönetmeni 4.9 2,389
2003 Komedi Kameraman 6.1 3,748
1999 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 472
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019