Giriş Kayıt
Elliot Hegarty

Elliot Hegarty (52)


Yönetmen

Elliot Hegarty, 13 Ekim 1971 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen.

Ted Lasso (2020), The Middle (2009), Suburgatory (2011), Aşk Ararken (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1971
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Yönetmen 6.3 26
2020 Komedi Yönetmen 8.8 115,076
2018 Komedi Yönetmen 6.2 392
2018 Aile Yönetmen 6.4 603
2017 Komedi Yönetmen 6.6 1,448
2015 44 Komedi Yönetmen 5.8 7,562

Aşk Ararken
2014 Komedi Yönetmen 8.0 22,608
2013 Komedi Yönetmen 7.5 475
2012 Komedi Yönetmen 7.3 13,701
2011 Komedi Yönetmen 7.2 32,968
2010 39 Komedi Yönetmen 8.2 264
2009 Komedi Yönetmen 7.7 53,605
2009 Komedi Yönetmen 7.7 485
2006 Komedi Yönetmen 7.4 522
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024