Giriş Kayıt
Rick Hearst

Rick Hearst (58)


Oyuncu

Richard Charles Herbst, 04 Ocak 1965 Howard Beach, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Brain Damage (1988), Full Count (2019), Cadı Avcısı 3 (1999), (1963) General Hospital (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Charles Herbst
Doğum Tarihi: 04 Ocak 1965
Doğum Yeri: Howard Beach, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Richard C. Hearst | Richard Hearst | Rick Herbst
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 55 Dram Oyuncu 5.8 38
2019 54 Dram Oyuncu 5.6 671
2019 Dram Oyuncu 5.6 759
2012 Dram Oyuncu 7.4 74

Ölümcül Güzellik
2001 36 Suç Oyuncu 4.1 852

Cadı Avcısı 3
1999 34 Fantastik Oyuncu 3.8 2,308

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.5 35,160
1988 23 Komedi Oyuncu 6.5 12,038

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.4 7,899

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 6,400
1965 Dram Oyuncu 5.2 7,005
1963 Dram Oyuncu 6.5 5,125
1952 Dram Oyuncu 6.5 1,742
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023