Giriş Kayıt
John Heaney

John Heaney


Dublör

John Heaney, dublör.

Ölüm Treni (2015), Elveda Cennet (1994), Race the Sun (1996), All Saints (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jon Heaney | Jon Heany
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Dublör 6.4 192

Ölüm Treni
2015 Dram Dublör 5.9 10,712

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Dublör 8.1 789,843

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Dublör 7.3 437,630

Şeytan Karışmış
2009 Komedi Dublör
Çeşitli
6.1 2,509

Avustralya
2008 Macera Dublör
Çeşitli
6.6 114,306
2007 Suç Çeşitli 7.3 318

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Dublör 6.0 261,498

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Dublör 6.6 580,195

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Dublör 6.1 293,331
1999 Macera Dublör 8.3 30,946
1998 Dram Dublör 7.0 1,031
1996 Dram Dublör 5.4 2,930

Elveda Cennet
1994 Aksiyon Dublör 6.4 4,397
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019