Giriş Kayıt
David Hayman

David Hayman (76)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

David Hayman, 09 Şubat 1948 Bridgeton, Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

Alice Hayman ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Taboo (2017), Sid ve Nancy (1986), Gerçeğin Ötesinde (2005), Umut Ve Zafer (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Şubat 1948
Doğum Yeri: Bridgeton, Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: David T. Hayman
Burcu: Kova
Boyu: 1.73 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 75 Gerilim Oyuncu 3.7 492
2023 75 Dram Oyuncu 6.9 898
2023 Suç Oyuncu 8.0 55
2022 74 Komedi Oyuncu 6.5 1,391
2022 Dram Oyuncu 7.3 1,591
2022 74 Gerilim Oyuncu 6.2 52
2022 74 Aksiyon Oyuncu 4.1 36
2022 Aksiyon Oyuncu 8.4 169,812
2021 73 Gerilim Oyuncu 6.4 1,016
2021 Dram Oyuncu 7.6 9,870
2021 73 Gerilim Oyuncu 5.4 130
2020 Gerilim Oyuncu 7.1 4,506
2019 71 Komedi Oyuncu 6.7 2,860
2019 Komedi Oyuncu 7.3 125
2019 71 Komedi Oyuncu 6.9 27,403
2019 Suç Oyuncu 7.2 1,082
2019 Dram Oyuncu 7.2 364
2019 71 Suç Oyuncu 5.7 1,845
2019 71 Komedi Oyuncu 7.0 11,495
2018 70 Gerilim Oyuncu 4.2 397
2017 69 Komedi Oyuncu 6.8 7,268

Elveda Hindistan
2017 69 Biyografi Oyuncu 6.7 8,584
2017 Dram Oyuncu 8.3 149,893
2015 67 Dram Oyuncu 6.6 59,640
2015 Suç Oyuncu 7.4 10,418
2015 67 Dram Oyuncu 4.4 497
2014 66 Biyografi Oyuncu 6.8 1,213
2014 66 Dram Oyuncu 6.2 1,876

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 66 Aksiyon Oyuncu 6.2 138,579
2013 Suç Oyuncu 8.3 26,283
2012 Dram Oyuncu 7.7 12,656
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 455
2012 64 Dram Oyuncu 6.3 285

Karanlığın Efendisi
2012 64 Korku Oyuncu 4.6 1,381
2011 Gerilim Oyuncu 7.2 1,499
2011 Suç Oyuncu 8.4 40,444
2011 63 Dram Oyuncu 5.6 2,306
2010 62 Komedi Oyuncu 6.1 21,394
2009 61 Belgesel Oyuncu 7.9 13

Çizgili Pijamalı Çocuk
2008 60 Dram Oyuncu 7.7 248,796

Sel
2007 59 Aksiyon Oyuncu 4.8 7,175

İntikamcı
2006 Gerilim Oyuncu 5.6 1,027
2005 57 Komedi Senarist
Oyuncu
3.9 408

Gerçeğin Ötesinde
2005 57 Suç Oyuncu 6.4 18,815

Panama Terzisi
2001 53 Dram Oyuncu 6.1 31,240

Dikey Limit
2000 52 Aksiyon Oyuncu 5.9 65,576
2000 Suç Oyuncu 7.9 6,476

Sevimli Haydut
2000 52 Suç Oyuncu 6.3 14,404
1999 51 Komedi Oyuncu 6.2 1,427

En Büyük Günah
1999 51 Suç Oyuncu 6.4 2,013

Çöl Kaplanı
1998 50 Aksiyon Oyuncu 5.5 25,886

Benim Adım Joe
1998 50 Dram Oyuncu 7.4 8,946
1998 Dram Oyuncu 7.5 95

Boksör
1997 49 Dram Oyuncu 7.0 22,449

Çakal
1997 49 Aksiyon Oyuncu 6.4 124,675
1997 Suç Oyuncu 7.5 287
1997 49 Komedi Oyuncu 6.7 6,439

Smilla Ve Karlar
1997 49 Aksiyon Oyuncu 6.3 15,262
1997 49 Biyografi Oyuncu 7.0 2,504
1997 Suç Oyuncu 7.6 1,231
1995 47 Aksiyon Oyuncu 6.9 45,878
1987 39 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,312

Umut Ve Zafer
1987 39 Dram Oyuncu 7.3 14,782

Sid ve Nancy
1986 38 Biyografi Oyuncu 7.0 34,829
1986 38 Aksiyon Oyuncu 5.9 6,509
1984 Suç Yönetmen
Oyuncu
6.7 4,137

İğne Deliği
1981 33 Romantik Oyuncu 7.1 12,152
1974 26 Korku Oyuncu 4.8 1,543
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film