Giriş Kayıt
John Hawkes

John Hawkes (59)


Oyuncu

John Marvin Perkins, 11 Eylül 1959 Alexandria, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu.

Kimlik (2003), Aşk Seansları (2012), Ben ve Sen ve Diğerleri (2005), Sonuna Kadar (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Marvin Perkins
Doğum Tarihi: 11 Eylül 1959
Doğum Yeri: Alexandria, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: John Perkins
Burcu: Başak
Boyu: 1.75 m
8.3 (6 Oy)
  • Currently 166.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu 7.4 3,454
2019 Western Oyuncu 7.6 11,076
2018 59 Oyuncu 5.7 290
2018 59 Macera Oyuncu 7.5 742

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 58 Suç Oyuncu 8.2 353,430
2017 Komedi Oyuncu 6.2 293
2017 58 Gerilim Oyuncu 6.6 8,396
2015 56 Macera Oyuncu 7.1 182,635
2015 56 Dram Oyuncu 6.7 2,483
2015 56 Dram Oyuncu 5.3 1,618
2014 55 Biyografi Oyuncu 6.1 1,715

Belalı Rehine
2013 54 Komedi Oyuncu 5.8 15,930
2013 54 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 16

Aşk Seansları
2012 53 Biyografi Oyuncu 7.2 39,952
2012 53 Biyografi Oyuncu 7.3 230,285
2012 53 Dram Oyuncu 5.7 308
2012 53 Dram Oyuncu 6.0 656
2012 53 Dram Oyuncu 5.3 586
2012 53 Dram Oyuncu 6.1 509

Salgın
2011 52 Dram Oyuncu 6.6 202,542
2011 Oyuncu 6.4 1,479
2011 52 Dram Oyuncu 6.2 2,883
2011 52 Dram Oyuncu 6.9 46,133

Gerçeğin Parçaları
2010 51 Dram Oyuncu 7.2 128,423
2010 51 Gerilim Oyuncu 7.3 27
2010 51 Dram Oyuncu 5.3 1,123
2009 50 Suç Oyuncu 3.6 12,595
2009 50 Dram Oyuncu 8.3 796
2009 Komedi Oyuncu 8.2 47,760
2008 49 Aksiyon Oyuncu 6.1 17,205

Amerikan Gangsteri
2007 48 Biyografi Oyuncu 7.8 369,523
2007 48 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 11,235

Kanun Namına
2006 47 Aksiyon Oyuncu 6.0 104,229

Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikâyesi
2006 47 Komedi Oyuncu 7.3 51,387

Ben ve Sen ve Diğerleri
2005 46 Komedi Oyuncu 7.3 33,588
2005 Talk-Show Oyuncu 4.5 256
2005 46 Komedi Oyuncu 6.3 5,941
2004 Macera Oyuncu 8.3 460,650
2004 Suç Oyuncu 8.7 86,007

Kimlik
2003 44 Gizem Oyuncu 7.3 210,965
2003 44 Dram Oyuncu 5.6 194

Taken 1
2002 Dram Oyuncu 7.9 18,402

Sonuna Kadar
2001 42 Dram Oyuncu 6.4 26,488
2001 Aksiyon Oyuncu 8.3 163,933

Kusursuz Fırtına
2000 41 Aksiyon Oyuncu 6.4 147,864

Şaşkın Dedektif
1999 40 Aksiyon Oyuncu 6.3 69,478
1999 40 Komedi Oyuncu 5.8 519

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 39 Korku Oyuncu 4.7 64,389

Bitirim İkili
1998 39 Aksiyon Oyuncu 7.0 222,216
1998 39 Komedi Oyuncu 6.3 505
1998 39 Komedi Oyuncu 5.1 7,745
1997 38 Aksiyon Oyuncu 2.8 10,222
1997 Suç Oyuncu 7.7 7,125

Tanrıyı Oynamak
1997 38 Suç Oyuncu 5.6 6,985

Gün Batımından Şafağa
1996 37 Aksiyon Oyuncu 7.2 264,066
1995 36 Korku Oyuncu 5.3 970

Kongo
1995 36 Aksiyon Oyuncu 5.2 39,573
1994 35 Dram Oyuncu 4.1 751
1994 35 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,551

Et Ve Kemik
1993 34 Dram Oyuncu 6.2 4,582
1993 34 Komedi Oyuncu 6.3 5,655
1991 32 Dram Oyuncu 5.8 137
1991 32 Gerilim Oyuncu 6.0 131
1991 News Oyuncu 6.5 204
1989 30 Komedi Oyuncu 6.0 749
1988 29 Komedi Oyuncu 5.7 1,124
1988 29 Komedi Oyuncu 4.6 5,658

Ölüme Birgün Kala
1988 29 Gizem Oyuncu 6.1 8,974
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019