Giriş Kayıt
Shinobu Hashimoto

Shinobu Hashimoto


Senarist, Yapımcı

Shinobu Hashimoto, 18 Nisan 1918 doğumlu senarist, yapımcı.

Yedi Samuray (1954), Muhteşem Yedili (2016), Rasomon: Sarı Irkın Şehveti (1950), Yedi Silahşörler (1960) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Nisan 1918
Burcu: Koç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muhteşem Yedili
2016 98 Aksiyon Senarist 6.9 228,608
2013 95 Dram Senarist 8.0 14
2008 90 Dram Senarist 6.4 109

Gölge Savaşçı
1980 62 Dram Çeşitli 7.9 38,249
1977 59 Korku Senarist 6.5 416
1977 59 Dram Senarist
Yapımcı
6.8 215
1974 56 Suç Senarist
Yapımcı
7.3 1,544
1973 55 Gerilim Senarist 5.5 528
1970 52 Dram Senarist 7.3 7,631
1970 52 Senarist 7.0 218
1969 51 Aksiyon Senarist 7.4 1,229
1969 51 Aksiyon Senarist 7.0 820
1968 50 Aksiyon Senarist 6.7 37
1968 50 Dram Senarist 6.8 213
1967 49 Dram Senarist 7.7 1,014

Samuray İsyanı
1967 49 Dram Senarist 8.3 14,138
1966 48 Dram Senarist 7.4 244
1966 48 Aksiyon Senarist 7.9 12,105
1965 47 Dram Senarist 7.3 176
1965 47 Aksiyon Senarist 7.4 2,516

Haydut
1964 46 Dram Senarist 6.2 2,527
1964 46 Dram Senarist 7.6 526
1963 45 Dram Senarist 7.5 21

Harakiri
1962 44 Dram Senarist 8.6 68,955

Zero Focus
1961 43 Suç Senarist 7.0 729

Yedi Silahşörler
1960 42 Aksiyon Senarist 7.7 102,707

Ahmaklar Barış İçinde Uyuyor
1960 42 Suç Senarist 8.0 14,057
1960 42 Dram Senarist 6.3 228
1959 41 Senarist 7.3 108

Saklı Kale
1958 40 Macera Senarist 8.1 42,341
1958 40 Dram Senarist 7.4 383

Stakeout
1958 40 Suç Senarist 7.1 443

Kanlı Taht
1957 39 Dram Senarist 8.0 56,060

Korku İçinde Yaşıyorum
1955 37 Dram Senarist 7.3 5,554

Yedi Samuray
1954 36 Dram Senarist 8.6 367,341
1953 35 Dram Senarist 7.6 124

Yaşamak
1952 34 Dram Senarist 8.3 87,773

Rasomon: Sarı Irkın Şehveti
1950 32 Suç Senarist 8.2 180,803
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024