Giriş Kayıt
Elizabeth Hartman

Elizabeth Hartman (80)


Oyuncu

Mary Elizabeth Hartman, 23 Aralık 1943 Youngstown, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

Gill Dennis ile evlendi. 14 yılın ardından 1984 yılının Ağustos ayında boşandılar.

Kadın Affetmez (1971), Sevgili Arkadaşım (1965), Tek Başına (1973), The Group (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mary Elizabeth Hartman
Doğum Tarihi: 23 Aralık 1943
Doğum Yeri: Youngstown, Ohio, ABD
Takma İsmi: Biff
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.69 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 39 Animasyon Oyuncu 7.5 45,009
1981 38 Komedi Oyuncu 4.7 1,620

Tek Başına
1973 30 Suç Oyuncu 6.9 6,725

Kadın Affetmez
1971 28 Dram Oyuncu 7.2 19,182

Kiev’deki Adam
1968 25 Dram Oyuncu 6.8 1,467

Artık Büyüdün Oğlum
1966 23 Komedi Oyuncu 6.0 1,928
1966 23 Dram Oyuncu 6.5 2,098

Sevgili Arkadaşım
1965 22 Dram Oyuncu 8.0 9,524
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024