Giriş Kayıt
Anne E. Hart

Anne E. Hart


Yapım Yöneticisi

Anne E. Hart, yapım yöneticisi.

Separate But Equal (1991), (1996) Büyük Beyaz Yumruk (1996), (1986) North and South, Book II (1986), (1993) Man's Best Friend (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anne Hart
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Beyaz Yumruk
1996 Komedi Çeşitli 5.4 8,063

Son Parti
1996 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 2,596

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Çeşitli 7.2 221,477
1993 Dram Çeşitli 5.8 180
1993 Komedi Çeşitli 5.2 3,703
1991 Dram Çeşitli 7.3 601
1989 Gerilim Çeşitli 4.9 593
1987 Macera Çeşitli 6.1 363
1986 Dram Çeşitli 8.0 4,379
1985 Biyografi Çeşitli 6.3 65
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,411) Mindhunter (1,768) The 100 (1,721) La casa de papel (1,545) Preacher (1,487) Legion (1,467) The Terror (1,419) Big Little Lies (1,158) Chernobyl (1,122) The Big Bang Theory (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019