Giriş Kayıt
Bret Harrison

Bret Harrison (37)


Oyuncu, Yapımcı

Bret Michael Harrison, 06 Nisan 1982 Portland, Oregon, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Gençlik Hayalleri (2002), Reaper 1 (2007), Breaking In (2011), Ateşli Festival: Mardi Gras (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bret Michael Harrison
Doğum Tarihi: 06 Nisan 1982
Doğum Yeri: Portland, Oregon, ABD
Diğer Bir İsmi: Brett Harrison
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 7.6 27,090
2015 Dram Oyuncu 7.2 2,808
2015 33 Komedi Oyuncu 5.4 2,057

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 29 Komedi Oyuncu 5.1 5,440
2011 29 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 222
2011 Komedi Oyuncu 7.5 2,280
2011 29 Dram Oyuncu 5.9 194
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 7,150

Ziyaretçiler
2009 Dram Oyuncu 6.8 51,111

Anlaşma
2008 26 Dram Oyuncu 5.4 4,260

Reaper 1
2007 Macera Oyuncu 7.8 22,463
2006 Komedi Oyuncu 7.5 1,833
2004 22 Dram Yapımcı 4.6 2,319
2004 22 Dram Oyuncu 6.6 1,228

The O.C. 2
2003 Komedi Oyuncu 7.5 75,914

Gençlik Hayalleri
2002 20 Komedi Oyuncu 6.2 45,136
2001 Komedi Oyuncu 7.4 13,448
1999 Komedi Oyuncu 5.8 1,110
1998 Komedi Oyuncu 8.1 141,584
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019