Giriş Kayıt
Michael Harris

Michael Harris


Oyuncu

Michael Knight Harris, oyuncu.

Pijama Partisi Katliamı 3 (1990), Sleepstalker (1995), Gökyüzünde Dehşet (2000), Suture (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Knight Harris
Diğer Bir İsmi: M.K. Harris | MK Harris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 5.2 2,640
2001 Komedi Oyuncu 6.4 4,975
2001 Komedi Oyuncu 5.3 1,889

Gökyüzünde Dehşet
2000 Aksiyon Oyuncu 4.1 541
1999 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,916
1998 Dram Oyuncu 6.7 366
1997 Komedi Oyuncu 5.0 238
1995 Korku Oyuncu 4.7 1,215
1994 Gizem Oyuncu 4.5 290
1993 Dram Oyuncu 6.5 2,150
1993 Komedi Oyuncu 4.4 712
1992 Aksiyon Oyuncu 5.9 5,810
1991 Dram Oyuncu 5.7 7,323
1991 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 265
1990 Suç Oyuncu 4.0 405

Pijama Partisi Katliamı 3
1990 Komedi Oyuncu 4.5 3,446

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.2 14,064
1984 Dram Oyuncu 5.7 2,837
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024