Giriş Kayıt
Frank Harper

Frank Harper


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Frank Harper, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı.

Futbol A.Ş. (2004), Sokak Dansı 3D (2010), Screwed (2011), Shiner (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Suç Oyuncu    
2020 Suç Oyuncu 5.0 452
2013 Belgesel Oyuncu 7.3 147
2012 Suç Oyuncu 8.1 22,558
2012 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.2 2,160
2011 Aksiyon Oyuncu 5.0 449
2011 Dram Oyuncu 5.6 2,306

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Oyuncu 5.8 11,668
2010 Komedi Oyuncu 2.4 479
2009 Dram Oyuncu 7.5 2,553
2009 Aksiyon Oyuncu 3.2 222
2008 Dram Oyuncu    
2008 Suç Oyuncu 6.3 279
2007 Aksiyon Oyuncu 4.0 423
2007 Komedi Oyuncu 3.4 201
2007 Aksiyon Oyuncu 6.8 21,777
2007 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 34

Burası İngiltere
2006 Suç Oyuncu 7.7 128,886

Futbol A.Ş.
2004 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.7 32,820
2004 Komedi Oyuncu 5.5 4,784

Hayatımın Çalımı Beckham
2002 Komedi Oyuncu 6.7 116,678
2001 Komedi Oyuncu 6.5 964
2001 Komedi Oyuncu 6.2 2,286
2001 Dram Oyuncu 6.2 1,783
2001 Dram Oyuncu 5.7 952
2000 Komedi Oyuncu 5.7 14,556
2000 Suç Oyuncu 5.9 2,181
1999 Dram Oyuncu 6.1 1,474
1999 Komedi Oyuncu 7.5 6,187

Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana
1998 Komedi Oyuncu 8.1 617,553
1997 Komedi Oyuncu 7.0 2,723

Babam İçin
1993 Biyografi Oyuncu 8.1 187,506

Kraliçe Ve Ülkem Adına
1988 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,637
1984 Suç Oyuncu 6.7 4,119
- Suç Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film