Giriş Kayıt
Allan Harmon

Allan Harmon


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Oyuncu

Allan Harmon, yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı, oyuncu.

Mingle All the Way (2018), My Three Wise Men (2018), A Winter Princess (2019), A Joyous Christmas (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alan Harmon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Romantik Yönetmen 7.0 117
2022 Dram Yönetmen    
2022 Romantik Yönetmen 6.0 144
2020 Komedi Yönetmen 6.9 706
2020 Dram Yönetmen 6.2 1,015
2020 Romantik Yönetmen 6.7 430
2020 Dram Yönetmen    
2019 Romantik Yönetmen 6.6 462
2019 Romantik Yönetmen 6.8 773
2019 Dram Yapımcı 5.6 442
2019 Dram Yapımcı 5.9 369
2019 Dram Yapımcı 5.5 390
2019 Dram Yapımcı 5.7 508
2019 Romantik Yönetmen 6.0 542
2019 Suç Yönetmen 7.2 217
2019 Romantik Yönetmen 6.4 2,095
2018 Yönetmen 6.8 2,980
2018 Dram Yönetmen 6.2 1,386
2018 Yönetmen 6.7 2,264
2017 Dram Yönetmen 5.9 360
2017 Romantik Yönetmen 6.2 1,541
2016 Komedi Yönetmen 6.0 819
2016 Suç Yönetmen 7.3 386
2016 Gerilim Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
5.3 538
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 5.1 641
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 4.8 937

Saftirik Greg'in Günlüğü 2: Rodrick Kuralları
2011 Komedi Çeşitli 6.6 36,528

Amerikan Pastası: Aşk Kitabı
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 4.7 49,420
2009 Suç Yönetmen 5.6 233
2007 Dram Yönetmen 4.9 187
2007 Macera Yönetmen 2.9 778

Vahşi Bellek
2006 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 1,995
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 7,336

Görünmeyen Tehlike 2
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.4 10,220
2005 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı
Yapımcı
3.5 556
2005 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 7.4 283

4400
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 7.3 46,862
2004 Romantik Yönetmen Asistanı 6.0 727
2004 Yönetmen 7.4 719
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yönetmen
6.6 14,812
2000 Suç Yönetmen Asistanı 5.9 228

Böcek Yuvası
2000 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 5.2 2,272
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 1,631
1999 Korku Yönetmen Asistanı 6.9 1,983
1997 Aksiyon Yönetmen 5.6 903
1996 Aksiyon Oyuncu 4.5 589
1995 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 7.4 20,373
1985 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 11,001

Polis Akademisi
1984 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 137,271
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024