Giriş Kayıt
Dean Hargrove

Dean Hargrove (84)


Yapımcı, Senarist

Maurice Dean Hargrove, 27 Temmuz 1938 Iola, Kansas, ABD doğumlu yapımcı, senarist.

Hex (2004), Perry Mason Returns (1985), Perry Mason: The Case of the Shooting Star (1986), Demons (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maurice Dean Hargrove
Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1938
Doğum Yeri: Iola, Kansas, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yapımcı 5.9 1,658
2007 Suç Senarist
Yapımcı
6.1 372
2006 Dram Senarist
Yapımcı
   
2005 Suç Senarist
Yapımcı
6.1 447
2005 Gizem Senarist
Yapımcı
6.0 457
2005 Gizem Senarist
Yapımcı
6.7 399
2005 Gizem Senarist
Yapımcı
6.0 460
2004 Korku Yapımcı 7.0 5,035
1995 57 Gizem Senarist 6.1 67
1993 Suç Yapımcı 6.8 7,949
1989 Suç Yapımcı
Senarist
6.9 1,952
1987 Suç Yapımcı
Senarist
6.4 3,000
1986 Suç Senarist
Yapımcı
6.7 536
1986 48 Komedi Yapımcı 6.9 1,033
1985 Suç Senarist
Yapımcı
7.2 896
1984 Yapımcı 4.4 20

Komiser Kolombo
1971 Suç Yapımcı
Senarist
8.3 36,616
1971 Macera Yapımcı 6.7 261
1970 Macera Senarist
Çeşitli
7.5 2,059
1968 30 Aksiyon Senarist 5.7 407
1966 28 Macera Senarist 5.8 565
1966 Dram Senarist 7.4 73
1966 Aksiyon Senarist 6.6 483
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023